Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні сплеск негативних емоцій може перезавантажити вашу нервову систему, і замість того щоб завершувати справи, які того потребують, ви станете зриватися на оточуючих.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні вірогідні конфлікти на роботі і вдома. Причина, швидше за все, у вашій впертості. Направте свою увагу на спілкування з друзями або культурне дозвілля. Сходіть в кіно, наприклад.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні зрив планів може призвести до небезпечного спалаху емоцій. Зірки рекомендують уникати істерик. Займіть себе фізичною активністю, а потім відпочиньте як слід.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні ви не зможете отримати все і відразу. Ваші справи будуть вирішуватися повільно, зате можна взятися за те, до чого руки не доходили. Сміливо хапайтеся за будь-які можливості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

Цього тижня можливий стрибок самооцінки, який вимагатиме рішучих дій. Слід провести час вдома за генеральним прибиранням житла і думок. Не приймайте важливих рішень.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні ви зможете проявити всі організаторські здібності. Але краще планувати все на другу половину тижня, раніше або самі чогось не врахуєте, або хтось підведе.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні ви отримаєте неймовірний сюрприз, через який ви трохи розгубитеся. Головне, не замріятися під час робочого процесу, інакше доведеться швидко підтягувати хвости.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні рекомендується зайнятися вирішенням важливих питань, результат не буде приємним. Щоб впоратися з переживаннями, не завадить пара відгулів, відпочинок у незвичайному місці.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні найбільш ймовірний ризик обману. При цьому поради близьких друзів допоможуть вам уберегтися від неприємностей. Заради нових вражень не варто вирушати в далеку поїздку.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні вам буде вкрай складно впоратися з лінню на роботі. На розуміння колег і близьких не чекайте. Тим більше що майбутні проекти дуже перспективні. Отож не сидіть вдома.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні ви отримаєте можливість перевірити своє чуття. Хтось раптово перегляне свої вчинки і захоче вибачитися перед вами. Важливо не моралізувати, а поставитися до людини з розумінням.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні не варто планувати далекі поїздки. Готуйтеся до позитивних змін, прислухайтеся до підказок інтуїції. Вихідні рекомендується провести на самоті.