Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою поліпшить навіть самий трудомісткий день. Знай.іа підібрав кращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Хлопець і величезний бутерброд

Юнак вирішив встановити рекорд з поїдання бургера з десятьма котлетами, і його результати вражають. Чемпіоном він, можливо, і не став, а от героєм для користувачів твіттера (а заодно і смішним мемом) — легко. Правда, у нього є один конкурент.

Хлопець на ім'я Блейк Рейнольдс з Аллена 16 жовтня пішов у Whataburger — досить популярний фастфуд в Техасі — щоб побити існуючий рекорд з поїдання величезної бургера, і був серйозно налаштований на перемогу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Один майбутнього рекордсмена знімав те, що відбувається на камеру, і саме йому Блейк зобов'язаний своєю популярністю, адже видос вийшов настільки епічним, що може претендувати, як мінімум, на "Греммі".

У ньому є все: майстерно зняті великі плани глядачів, привітання від персоналу і скажені очі самого винуватця торжества.

У такого видовищного відео не було шансів не стати мемом.

"Це відео TikTok про підлітка, який їсть величезний бургер, а цілий ресторан все більше виходить з себе — єдине, що приносить мені справжню людську радість."

Користувачі зізналися, що побачили в цьому хлопцеві себе. Шалена поїдання викликало хвилю жартів.

"Так американці кожні десять років вибирають нового короля.", "Моя улюблена частина — коли він починає розбирати його на більш дрібні шматки, і хтось каже: «Все в порядку! Чого б це не коштувало!", "Не всі герої носять кепки."

"Чипсеки", "сухареки" і "лиманадек"

Це абстрактні меми. Виглядають вони, прямо скажемо, упорото. Тут не потрібно шукати логіки, зв'язку і сенсу. В основному вони виражають захват від шкідливої їжі, яка написана з помилками: «чипсеки», «сухареки», «лиманадек», «кафеек», «пивасек». Ну ви зрозуміли. А тепер познайомимося з нашими вершниками апокаліпсису:

Кіт «Чипсеки», він же «Пивасек», він же «Кафеек». Найпопулярніший шаблон.

Кіт "Сухареки"

Кіт "Лиманадек"