Анекдоти здатні принести заряд хорошого настрою навіть у сірий і дощовий день, коли так не хочеться вилазити з ліжечка, адже осінь повноправо заявила про себе. Анекдоти від Знай.uа осяють ваш будинок усмішками, не дивлячись на погоду за вікном.

За даними соціологічних досліджень, лише 25% організацій користуються послугами креативних агентств для розробки сценарію корпоративного Нового року. Решта 75% продовжують довіряти алкоголю.

****

Чому в свої 7:30 я виглядаю на 60?

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

****

Мамо, я довго з ввічливості робила вигляд, що вірю, що мене знайшли в капусті. Тепер твоя черга вірити, що я всю ніч у подруги пишу курсову.

****

Дитину призвели до лікаря...

Лікар питає:

- Хлопчик, що тебе турбує?

Хлопчик:

- Мене нічого не турбує... Це дідуся турбує, що я проковтнув його годинник.

****

- Гарна справа, Фіма. Ти позичив Моні три тисячі доларів, а він утік з твоєю дружиною!

- Ізя, а ти шо думаєш? Я настільки дурний, щоб позичати гроші просто так!

****

Слідчий, який начитався книг Агати Крісті, боїться, що вбивця він сам, тому що на нього взагалі не подумаєш.

****

У мене є нормальна версія походження людства: Бог жив нормально один з котами, потім йому знадобилося полетіти на іншу планету і він швиденько наліпив людей, які будуть за котами дивитися...