Еротичний гороскоп на 4 листопада ОВЕН

В цей день Овнам буде все одно, де займатися сексом, з ким і в якій позі. Головне - зайнятися. При цьому думка оточуючих з цього приводу вас теж хвилювати не стане.

Еротичний гороскоп на 4 листопада ТЕЛЕЦЬ

4 листопада ваш партнер прийме важливе рішення, від якого буде залежати майбутнє інтимне життя. Рішення буде непростим, постарайтеся підтримати другу половинку.

Еротичний гороскоп на 4 листопада БЛИЗНЮКИ

В цей день астрологи рекомендують Близнюкам спрямувати свою сексуальну енергію в сферу творчості. Ви зможете втілити в життя креативний проект на тему еротики.

Еротичний гороскоп на 4 листопада РАК

В понеділок вас вичавлять до останньої краплі лимонного соку на роботі. Додому ви повернетеся без настрою і втомленими, тому ні про який секс не може бути й мови.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Еротичний гороскоп на 4 листопада ЛЕВ

В цей день ваш партнер буде сповнений сексуального ентузіазму і запропонує вам дещо дуже цікаве і привабливе. Погоджуватися чи ні на експерименти – вирішувати тільки вам.

Еротичний гороскоп на 4 листопада ДІВА

В цей день вас буде переслідувати швидка стомлюваність, в тому числі і в ліжку з партнером, якому буде складно вас розворушити. Постарайтеся хоча б не заснути під час сексу.

Еротичний гороскоп на 4 листопада ТЕРЕЗИ

Астрологи радять не йти на поводу у рідних, які вимагають терміново "завести другого залицяльника" або навіть розлучитися. Цей день принесе вашому обранцю "бал" на його користь.

Еротичний гороскоп на 4 листопада СКОРПІОН

В цей день Скорпіонам не можна приймати будь-які рішення, пов'язані з питаннями любовними, краще попросіть у партнера час на роздуми. Пошліться на невідкладні справи.

Еротичний гороскоп на 4 листопада СТРІЛЕЦЬ

4 листопада потрібно пам'ятати, що безпечний секс – це важливо для збереження інтимних відносин з партнером. Контрацептиви можуть бути не тільки захистом, але і цікавою секс-іграшкою.

Еротичний гороскоп на 4 листопада КОЗЕРІГ

Зірки пророкують Козерогам появу еротичних новинок у спальні і не тільки. Ваш партнер набереться сміливості і запропонує вам що-небудь незвичайне для сексу.

Еротичний гороскоп на 4 листопада ВОДОЛІЙ

Водоліям у цей день будуть ввижатися сексуальні провокації, навіть якщо навколишні нічого такого і не мали на увазі. Будьте обережні з бажаннями. Раптом хтось накинеться на вас?

Еротичний гороскоп на 4 листопада РИБИ

4 листопада ви усвідомите, що ваш партнер збуджує вас в незалежності від того, чи старається він або ні. Вам все одно, як він виглядає і як себе поводить. Достатньо лише його наявності поруч з вами.