Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's користується величезною популярністю по всьому світу. Але не багато хто знає, що їх фаст-фуд може зберігатися десятиліттями. Це довів експеримент, який провів ісландець, пише ВВС.

Хьортур Смарасон почув, що McDonald's закриває всі свої ресторани в Ісландії і вирішив зберегти бургер і картоплю фрі. Таким чином, їжа пролежала 10 років.

"Я чув, що їжа з McDonald's ніколи не розкладається, тому просто хотів перевірити, чи це правда", – заявив чоловік.

Фаст-фуд з McDonald's, AFP

Отже, на фото можна побачити, що час ніяк не вплинув на зовнішній вигляд продукції ресторану.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Смарасон зберігав їжу вдома у пластиковому пакеті протягом трьох років, після чого вирішив її віддати. Зараз знамениті гамбургер і картопля фрі зберігаються в хостелі Snotra House, який знаходиться на півдні Ісландії. Цей раритет показують туристам. Також з місця зберігання фаст-фуду ведеться стрім.

Фаст-фуд з McDonald's, AFP

В хостелі розповіли, що люди з усього світу приїжджають до них, щоб побачити "чарівний" гамбургер, а їх сайт переглядають до 400 тисяч користувачів мережі щодня.

Нагадаємо, McDonald's вирішив зробити подарунок вегетаріанцям - з 30 вересня вони тестують бургери з котлетами на рослинній основі Beyond Meat.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти назвали топ кращих брендів світу: Samsung втрачає позиції.

Також портал Знай.uа писав, що любителька фаст-фуду отримала на весіллі букет мрії і одразу його з'їла.