Майбутній президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів, як намагався відстояти цілісність команди “Кварталу”, забравши Олену Кравець з ресторану громадського харчування.

На питання журналіста про те, чому протягом стількох років колектив не розпався, Зеленський розповів про випадок з Кравець, котрий стався у часи команди російського КВН.

“Оленка Кравець пішла працювати в McDonald’s, тоді він тільки відкрився у нас, у Кривому Розі. Там якась зрплата була, сто баксів, ти навіть не розумієш, скільки це було. Я вдавався до неї, казав: послухай, ми повинні бути командою, ми повинні їхати на ігри, їхати в Москву, тоді Вища ліга КВН була тільки в Москві, а вона каже: не можу Ввв, тут гроші. Я відпрошував її у її начальника в McDonald’s, ми виступали прямо там, давали концерти, з-за цього у них потік людей був більше, там була черга, тому що знали, що може виступити “Квартал”. Тому, я йшов на все (щоб зберегти колектив, – ред.)”, – згадує Зеленський.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, штабі Володимира Зеленского відреагували на рішення президента Росії Путіна щодо видачі російських паспортів на Донбасі.

Відповідну заяву було опубліковано на ресурсах команди Володимира Зеленського.

Зокрема, у Зеленського розповіли, що своїм указом Росія визнала свою відповідальність як держави-окупанта. Крім того, в штабі наголосили, що таке рішення Путіна стало черговим підтвердженням для світової коаліції про агресію Росії в Україні.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, юмориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.uа", президент Росії Володимир Путін підписав указ про спрощений порядок отримання громадянства РФ для жителів окупованих Росією територій Донецької та Луганської областей.

Також Знай.uа" писав, що Деканоїдзе звернулася до слуги народу.