Телець

Тельці не вміють відмовляти самим собі. Досить часто вони не можуть встояти перед спокусами, в чесності, улюбленої їжі, одягу, техніки.

Такі чоловіки є абсолютними споживачами. Однак їхня логіка така: раз ви економите, значить основні ресурси є, а це означає, що можна на вечерю дозволити собі щось вишукане і дороге.

До того ж, Тельці досить жадібні. Приміром, на передодні свят, він буде десь пропадати. Однак якщо він подарував подарунок, звичайною вдячністю не відбутися. Він ще досить довго буде про це нагадувати.

Гороскоп Телець

Риби

Риби є брутальними на вигляд, однак абсолютно не пристосований до важливих рішень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До того ж, Риби не відрізняються витривалістю. Серед народжених під цим знаком Зодіаку найбільше можна знайти слабких чоловіків.

Також Риби є дуже болючими і їм це подобається, так як вони звикли до того, що з дитинства мама бігала за ними. Іноді вони навіть спеціально симулюють. Хоча, в основному, їх больовий поріг набагато вище, ніж у інших.

Гороскоп Риби

Діва

Діва є дуже жіночним знаком. Хоча багато чоловіки-Діви зовсім не відрізняються жіночністю і слабохарактерність.

Діви надто нервозні, ворчливы і неуважні. Вони часто шукають, до чого б причепитися. Вони вважають себе ідеалістами, однак є скигліями і меланхоліками.

Чоловікові-Діви занадто обережні і розважливі, а будь-яка невідомість лякає або доставляє дискомфорт. Вони побоюються ризикувати і не люблять імпровізувати в життя.

Гороскоп Діва

Терези

Терези є психованными скигліями, невпевнені в собі ревнивці і злопам'ятні ханжі.

Чоловіки-Терези мають жіночі хобі, а також не люблять брати на себе відповідальність.

Вони не принесуть ні успіху, ні важливості. Будь-яка перемога з боку обраниці здатна збудити в них купу комплексів і образ. В результаті вони почнуть мстити, проте можуть і почати діяти, щоб не відставати.

Гороскоп Терези

Нагадаємо, що астрологи заявляють, що кардинальні зміни в Новому році точно будуть у трьох знаків Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали гороскоп на 9 листопада для всіх знаків Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав, що за китайським календарем покровителькою прийдешнього року є Білий Пацюк. Астрологи з урахуванням впливу планет і символу прийдешнього нового року склали гороскоп в сфері здоров'я для всіх знаків Зодіаку.