Астролог Павло Глоба назвав чотири знака Зодіаку, на яких чекають неймовірні зміни в житті вже цієї осені.

Овен

Осінь 2019 стане для Овнів найбільш вдалим періодом, щоб вирватися з рутини буднів, в яких вони загрузли. Є ймовірність, що зовсім скоро вас захопить незвичайне хобі, ви зміните роботу або заведете нове знайомство.

Лев

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Левам ця осінь подарує багато відповідальної, але прибуткової роботи. Найприємнішим буде те, що найближчим часом зірки щедро винагородять вас. Чекайте на просування по кар'єрних сходах.

Терези

В цей період ви зможете істотно поправити своє матеріальне становище. Але не варто навіть намагатися вгадати майбутнє джерело доходу, зайві кошти з'являться, як за помахом чарівної палички.

Водолій

Самотні Водолії нарешті зможуть зустріти кохання всього свого життя. За прогнозом астролога, це станеться вже скоро, до середини осені шанси значно зростуть. Глоба радить бути на сторожі, щоб не впустити свою другу половинку.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку бачать долю краще за пророків.

Як повідомляв Знай.uа, Судний день все ближче, відома перша країна-жертва Нібіру.

Також портал Знай.uа писав, що привид планети-вбивці Нібіру захопив Землю.