Астрологи стверджують, що кожне ім'я має особливу енергетику, і кожне із них має свій посил. Деякі імена обіцяють своїм власницям неймовірну удачу, а деякі — вірну любов.

Існують імена, на думку астрологів, котрі можуть звести з розуму будь-якого чоловіка. Нижче наведені 5 імен, що мають колосальний вплив на протилежну стать.

Жіночі імена, фото: TviySvit
Жіночі імена, фото: TviySvit

Олександра

Значення імені Олександра - "мужня" і "захисниця". Жінка, котру назвуть Олександрою буде мати сильний і твердий характер, вона успішно збудує свою кар'єру. Проте у цих дівчат тісно переплетені жіночність і милосердя з твердістю. Беззаперечно, такий мікс притягує чоловічу частину людства.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анна

Риси, притаманні жінкам на ім'я Анна це милосердність, життєрадісність, турботливість. Водночас ці жінки є твердими і сильними особистостями, на яких можна покластися. У дівчат з іменем Анна неймовірна енергетика, яка приваблює і зачаровує чоловіків. Анна може стати справжньою опорою для свого чоловіка.

Жіночі імена, фото: UkrMedia
Жіночі імена, фото: UkrMedia

Вікторія

Вікторія є особистістю з сильною і чарівною енергетикою та бойовим характером. Значення імені Вікторія - "перемога". Проте цих жінок часто долають сумніви і нерішучість. Через це Вікторії ставляться до чоловіків дуже прискіпливо, довго і ретельно приглядаючись до потенційного обранця.

Ірина

Дівчата з ім'ям Ірина володіють аналітичним розумом і сильною практичністю. Ці жінки впевнені у тому, що їм потрібно від життя. Ірина навіть може відчувати настрій людей, що її оточують і керувати ним. Жінко з цим сильним іменем не полюбляють сидіти вдома і тим більше нудьгувати — вони шукають способи наповнить своє життя і життя свого чоловіка яскравими фарбами.

Жіночі імена, фото: mors.in.ua
Жіночі імена, фото: mors.in.ua

Марина

Марину часто долають її емоцій, але вона вміло приховує свої почуття. Дівчата з цим іменем у своєму житті перш за все керуються здоровим глуздом. Вони в жодному разі не скаржаться на здоров'я та на життя. У парі Марина дає своєму партнеру впевненість у завтрашньому дні.

Нагадаємо, раніше карпатські мольфари передбачили майбутнє України

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи назвали щасливі кольори для святкування Нового року-2020

Також "Знай.ua" писав, що астрологи підготували гороскоп у сфері здоров'я на 2020 рік