Прекрасна половина людства взагалі - досконала. Але є деякі жінки, які володіють здоровим глуздом і холодним розумом. Представниці цих знаків Зодіаку вміють приймати правильні рішення і реально дивитися на речі, а не крізь рожеві окуляри.
Терези
Жінка під знаком Терези відрізняється холодним розумом і логічним мисленням. Це дуже розумні, реалістичні, кмітливі натури. Жінки Терези рідко помиляються, оскільки перед прийняттям рішень вони все ретельно обдумують. Представниці цього Знака Зодіаку часто можуть переплюнути інших за рівнем інтелекту, але ніколи не показують цього. Терези мають здоровим глузд, тому у жінок під цим знаком Зодіаку можна сміливо питати поради.

Гороскоп, фото: UkrMedia
Гороскоп, фото: UkrMedia

Діва
Жінка Діва - це володарка логічного мислення і гострого аналітичного розуму. Представниці цього знаку Зодіаку можуть прийти на допомогу навіть у найскладніших ситуаціях. Жінка під Знаком Діва не залежить від думки оточуючих і живе за власними законами і переконанням. Її критичний розум і вміння помічати дрібні деталі дозволяють їй бути прекрасним аналітиком.

Еротичний гороскоп, Freepik
Еротичний гороскоп, Freepik

Козеріг
Жінка Козеріг є досить розважливою і приземленою натурою. Вона спирається на здоровий глузд і завжди обирає сторону практичних інтересів. Жінка-козеріг знає, чого хоче, і знаходить реальні шляхи для здійснення задуманого. Вони люблять стабільність, реально мислятьть, прагнуть ніколи не порушувати норм моралі. До таких людей можна спокійно звертатися за порадою і розуминм словом, особливо якщо це стосується життя в цілому і долі.

Нагадаємо, названо жіночі імена з сильною енергетикою, чоловіки від них божеволіють.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи назвали щасливі кольори для святкування Нового року-2020

Також "Знай.ua" писав, що астрологи підготували гороскоп у сфері здоров'я на 2020 рік.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще