Акторка Хелена Бонем Картер дуже відповідально підійшла до зйомок в серіалі "Корона", в якому вона зіграла принцесу Маргарет, сестру Єлизавети II. Благословення на свою роль Хелена отримала... від самої принцеси Маргарет, яка вже давно покинула цей світ. Для цього Хелені Бонем Картер довелось найняти медіума, щоб поспілкуватися з духом принцеси.

Серіал "Корона" вийшов на екрани в 2016 році і відразу завоював любов телеглядачів і повагу критиків. Ця історична драма показує життя британської королівської сім'ї, починаючи з коронації Єлизавети II.
Серіал Корона, кадр з фільму
Фільм завоював нагороду на премії "Золотий глобус" у номінації "Кращий драматичний серіал" в 2017.

У той же час, сама Єлизавета II не дивиться серіал, який розповідає про її життя. Королева вважає, що драма занадто реалістично описує все її минуле: всі радощі, перемоги і успіхи, а також її поразки, біль і втрату близьких. Саме тому королеві Єлизаветі його важко дивитися.
Серіал Корона, кадр з фільму
Над фільмом працює величезна команда істориків, які ретельно вивчають кожну деталь і роблять все, щоб стрічка виглядала правдивою.

Стараються і актори, намагаючись якнайкраще увійти в роль свого героя. Заради цього артисти йдуть навіть на радикальні заходи.

Так, Хелена Бонем Картер викликала дух принцеси Маргарет, яку зіграє у серіалі.

Потрібно зауважити, що відмінною особливістю фільму є те, що творці "Корони" вирішили не вдаватися до вікового гриму і тому змінюють акторський склад.

З цих причин Ванессу Кірбі, яка зіграла роль принцеси Маргарет, на посаді змінить Хелена Бонем Картер.
Саме вона буде крутити роман з молодим спортсменом і бити посуд в королівських апартаментах.
Серіал Корона, кадр з фільму
Хелена зізналася, що найняла медіума, щоб провести спіритичний сеанс і поспілкуватися з померлою в 2002 році Маргарет особисто. Так вона нібито входить в роль.
Серіал Корона, кадр з фільму
Картер стверджує, що принцеса схвалила її плани і навіть дала кілька порад щодо того, як краще її зіграти.

Тут, як кажуть, без коментарів.

Нагадаємо, журналісти видання Rolling Stone склали рейтинг 30 найстрашніших серіалів всіх часів

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові покажуть заборонений фільм