Гороскоп на тиждень ОВЕН

У вас вже на цьому тижні почнеться особистий Новий рік. Багато чого зміниться:ви можете зустріти свою долю, отримати нову посаду, переїхати в нову квартиру - залежить від ваших планів і дій. Дійте розумно, щоб привернути до себе надійних партнерів.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

Будь-який складний період - це потенційний момент, який можна використовувати для нового ривку вперед. У вас зараз є така можливість. Скоріше всього, це ж стосується роботи, грошей і кар'єри. Однак, найщасливіші можуть і сім'ю побудувати.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

У графіку з'являться складні і енергоємні справи. Не лякайтеся - просто працювати доведеться трохи інтенсивніше, ніж зазвичай. А ще зірки рекомендують звернути увагу Близнюків на свою поведінку. Ви постійно роздратовані і зриваєтеся на близьких людей.

Гороскоп на тиждень РАК

На вас чекає дуже метушливий тиждень, адже доведеться встигнути багато. А сил може не вистачати. Не перестарайтеся, знайдіть час, щоб досить спати і не пропускайте прийоми їжі. Не мучте себе минулими помилками, інакше застрягнете між двома світами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

Будьте обережні, через свої царські замашки ви можете потрапити в скрутну ситуацію! У вас зараз непростий період, у деяких навіть войовничий. Планів багато, а корону на голові можуть злегка похитнути. Всі закоханості зараз порожні, а успіхи в кар'єрі може гарантувати тільки витримка.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні ви будете сильно драматизувати події. Настільки, що самі повірите в те, що самі собі придумали. З цієї прірви вам допоможуть вибратися близькі та друзі. Зосередьтеся на роботі - вона не обдурить.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

Доведеться повертатися до невирішених питань і вирішувати їх. Стриманість зараз - запорука успіху. І будьте уважні в питаннях, які стосуються другої половинки і грошей.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

Якщо ви чекали на кохання, наливайте шампанське - дочекалися. Може бути це буде не довго, але точно яскраво. Люди, які не налаштовані на кохання, можуть влізти в конфлікт або в битву за кар'єру. Результат залежить тільки від вашої витримки.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

Постарайтеся не приймати жодних серйозних рішень на цьому тижні, просто займайтеся своєю звичною діяльністю. Обставини можуть спробувати вас висмикнути - просто не звертайте на них уваги.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

Цей тиждень буде для вас вже точно простішим, ніж попередній. Всі основні важелі управління реальністю знаходяться у вас. Однак, вам всерйоз захочеться зайнятися особистим життям. Зірки обіцяють пристрасне почуття до людини, з якою ви нещодавно познайомились.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

Ви ніколи не страждали від нестачі ідей, але зірки рекомендують трохи приземлити їх на цьому тижні. Вони повинні приносити тільки користь. Якщо раптом ви вирішите, що настав час стати лідером - вперед. Для цього у вас є все.

Гороскоп на тиждень РИБИ

Для вас тиждень може піднести сюрпризи. Дуже легко закохатися. Дуже легко захопитися якоюсь ідеєю, яка не принесе практичної користі. Не втрачайте зв'язок з реальністю! Однак, сміливо приймайте пропозиції відпочити. Яскраві враження вам забезпечені.