Деякі знаки Зодіаку по-особливому обдаровані самим Господом і несуть дари крізь життя. Це велике благо і шалена відповідальність.

Кожен Божий дар дається для того, щоб нести світло в світ і просвіщати тих, хто загубився на шляху до світла. Деякі знаки Зодіаку мають призначення від народження наділені незвичайним даром від Бога.

Знаки Зодіаку, які мають незвичайний дар від Бога:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Рак
У світі зла і спокус тільки одна може вивести заблукалі душі до світла і повернути їм жагу до життя. Це любов. Ракам Господь дарував Любов, як можливість показати всю повноту почуттів, всю їхню силу, і цією силою створити основу для продовження життя - сім'ю.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Діва
Ці знаки Зодіаку Господь наділив даром Пізнання і Розуму, щоб Діви досліджували світ, в якому живуть, розширювали його межі, прояснювали решті, хто заплутався і приносили користь. А також для винаходу нових можливостей взаємодії із Всесвітом.

Ваги
Ваги наділена даром Сумніву. Адже сумнів - це чеснота, здатна вивести людину з глухого кута і змушує побачити істину. Без сумніву, неможливо переконатися в своєму існуванні, без сумніву будь-яка реальність примарна. А сумнів приносить прозріння.

Стрілець
Стрільців Господь обдарував Щирістю. Саме ці знаки Зодіаку несуть у світ правду такою, яка вона є. Вони відкривають очі на те, що люди не хочуть бачити, і показують цінність істинного судження, непідвладного ілюзорного спотворення брехні.

Водолій
У Водоліїв є дар Свободи. Дар, який показує, ким може стати людини, який шлях він може вибрати. Дар, який відкриває всі шляхи і дає безмежні можливості вибору і розширення свідомості.

Риби
Риби - знаки Зодіаку, яких Господь наділив Співчуттям. Можливістю відчувати іншого як себе, розуміти іншого, співчувати, нести у світ милосердя і чистоту співпереживання, пробуджуючи серця втрачених.

Нагадаємо, гороскоп на 1 вересня: на Овнів чекає приємний сюрприз, а Дівам варто запастися таблетками.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що забороняє робити Місячний календар у вересні.

Також "Знай.uа" писав, астролог налякав українців поганим прогнозом, у небезпеці діти.