Астрологи прогнозують, що наступний рік Білого Металевого Щура буде спокійним і без струсів для практично всіх знаків Зодіаку. Однак деяким все ж варто бути напоготові, щоб уберегтися від неприємних ситуацій. Про це пише РБК.

Овни

Овнам у 2020 році варто бути обережними у фінансовій сфері, особливо, плануючи великі покупки. Адже є всі шанси втратити гроші або, ще гірше, вляпатися в авантюру або стати жертвою шахраїв. Цьому знаку астрологи рекомендують уникати занадто дорогих речей і непотрібних придбань, а також слухати свою інтуїцію.

Гороскопи, clutch.ua
Гороскопи, clutch.ua

Раки

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ще одним знаком, якого чекає небезпека у 2020 році стане Рак. Людям з цим знаком Зодіаку, доведеться попотіти, щоб придбати нові знання і, відповідно, поліпшити своє фінансове становище. Також Ракам необхідно бути пильними на особистому фронті, оскільки можуть виникнути проблеми у стосунках. А все через зайву агресивність і надмірні емоції, так що стережіться конфліктів.

Гороскопи, clutch.ua
Гороскопи, clutch.ua

Нагадаємо, знаки Зодіаку, які наділені божим даром.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що біла смуга чекає лише кілька знаків Зодіаку.

Також портал "Знай.ua" писав, яким знакам Зодіаку казково пощастить перед Новим роком.