Еротичний гороскоп на 1 грудня Овен

Сьогодні секс для вас буде важко досяжний, але ви ж не боїтеся труднощів, чи не так? Навряд чи ви станете міркувати на тему "чи варта шкурка вичинки". Будь-якому дурневі ясно, що не варто. Але ви — далеко не дурень. На цьому і стійте.

Еротичний гороскоп на 1 грудня Телець

Сьогодні вами будуть керувати інстинкти, а не розум. Тільки не лякайтеся своїх бажань, іноді варто пустити в своє життя щось первісне, щось неконтрольоване. Правда, не варто кидатися в обійми першого зустрічного...

Еротичний гороскоп на 1 грудня Близнюки

Не поспішайте вставати з ліжка, навіть якщо справи наполегливо звуть вас покинути її теплі надра. Потягніться як слід, пошарте рукою під ковдрою... Знайшли? Правильно, ось цьому об'єкту і варто приділити трохи уваги.

Еротичний гороскоп на 1 грудня Рак

Сьогодні прийшов час для змін в області своїх сексуальних звичок. Бо, якщо їх хоча б не поворухнути, то вони ризикують просто померти від нудьги. Так що зберіться з духом і залиште хоча б площину свого ліжка.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Еротичний гороскоп на 1 грудня Лев

Свою сексуальну енергію Леви готові сьогодні витратити на що завгодно, окрім її безпосереднього призначення. Вони будуть писати вірші і оди на честь коханих, носитися за подарунками і квітами, – але в інтимному плані ефективність їх діяльності дорівнює нулю.

Еротичний гороскоп на 1 грудня Діва

Відмовтеся сьогодні в сексі від усього того, що може перешкодити вам зосередити свою увагу виключно на партнері і на своїх власних відчуттях. Всілякі аксесуари вам знадобляться в інший раз.

Еротичний гороскоп на 1 грудня Терези

Терези сьогодні здивують самі себе і швидше захопляться тим претендентом на їхню увагу, який запропонує покатати на мотоциклі, ніж тим, тим, що стане читати вірші під місяцем і пообіцяє принести каву в ліжко.

Еротичний гороскоп на 1 грудня Скорпіон

В цей день вашому партнерові буде боляче думати про те, що він може відірватися від вас хоча б ненадовго. Йому буде дуже важливо розуміти, що в будь-який момент він зможе доторкнутися до вашого тіла і доставити собі і вам хоча б невелике сексуальне задоволення.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 1 грудня Стрілець

Сьогодні ключову роль у підвищенні вмісту почуттів у атмосфері відіграють слова. Нехай нудних пуритан лякають розмови про інтимне — ви до них не належите, чи не так? Так що, розкажіть партнеру про те, чого б вам хотілося.

Еротичний гороскоп на 1 грудня Козеріг

Сьогодні вашого партнера може потягнути на екзотику, в зв'язку з цим він запропонує вам, наприклад, вимазатися автозасмагою для того, щоб відчути себе в обіймах темношкірої красуні, ну або що-небудь в цьому напрямку.

Еротичний гороскоп на 1 грудня Водолій

Хороший день, щоб нарешті відверто запитати у вашої коханої людини… у що вона любила грати в дитинстві? Після того як ви отримаєте вичерпну відповідь, негайно втілюйте її в життя! Зрозуміло, з додаванням еротичних елементів!

Еротичний гороскоп на 1 грудня Риби

Сьогодні для того, щоб бути в центрі уваги у протилежної статі вам абсолютно нічого не доведеться робити. Всі самі прийдуть і ляжуть, ляжуть до ваших ніг. Так що ви сміливо можете вибирати найперспективнішого.