Читачам розповіли, що подарувати коханій людині в залежності від його знаку Зодіаку.

Овни

Для Овнів немає нічого краще, ніж нові враження та яскраві емоції. Таким чином, народженим під цим знаком Зодіаку краще всього подарувати тур з безліччю екскурсій на новорічні свята.

Подарунки на Новий рік для знаків Зодіаку

Тельці

Новий рік подарує Тельцю чималі доходи. Представники цього знаку Зодіаку будуть раді всьому, що допоможе їм самоствердитися в бізнесі або в колективі. Для цього найкраще підійдуть: новий костюм, гаджет або ж онлайн-курси.

Близнюки

Кращим подарунком стане для Близнюків часом, проведене у великій і галасливій компанії, зокрема, поїздка з друзями за кордон. Також підуть і сертифікат в СПА-салон, настільні ігри, набори для творчості або електронна книга.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раки

Представники цього Зодіакального кола люблять естетичні подарунки. Таким чином, для них найбільше підходить милі речі для дому: пухнастий плед, подушки у вигляді серця або набір постільної білизни. До того ж, дуже важливо, щоб він був практичним, приносив користь і був приємний на дотик.

Леви

Леву потрібно надати головну роль у новорічної ночі. Їм можна дарувати щось дороге, зокрема: прикраси з дорогоцінних металів, елітний алкоголь, дорогу косметику або гроші.

Подарунки на Новий рік для знаків Зодіаку

Діви

Ефектним Дівам краще всього подарувати купон в салон краси. А якщо вибирати з матеріальних подарунків, то краще всього підійде масажне крісло, ванночку для ніг або ручний масажер.

Терези

У Новий рік Терези дуже зрадіють несподіваних сюрпризів. Таким чином, найкращим подарунком буде той, який подарований від душі. Наприклад, брендовий гаманець, багато повітряних кульок або ювелірні прикраси.

Скорпіони

Скорпіони не дуже люблять сюрпризи і подарунки-враження. Найкраще в якості подарунка їм підійде брендова річ, шкіряна сумка або дороге портмоне. Техніка також порадує.

Стрільці

Непоганим варіантом в якості подарунка для Стрільців стане: електричний чайник, теплий плед, смартфон, картина, поїздка на каток або подарункова картка в улюблений магазин.

Подарунки на Новий рік для знаків Зодіаку

Козероги

Кращий подарунок для Козерога — пухкий конверт з грошима. Однак також можна придбати: робот-пилосос або іншу техніку для будинку, ювелірні прикраси, сертифікат в кращий салон краси, предмети декору.

Водолії

Водоліям потрібно те, що по-справжньому їх шокує і вразить уяву. Вітаються всі нестандартні варіанти, від яких захоплює дух. Наприклад, похід в квест-кімнату, стрибок з парашутом, квитки в нову країну або бюджетні: кофемашина, футболка з незвичайним принтом, набір мандрівника.

Риби

Кращий подарунок для Риб — це збірка Джейн Остін або подорож у якесь незвичайне місце. Потішать їх також подарунки з музичного магазину. З більш простого: квитки у театр, подарунковий набір косметики, їх улюблений чай/кава.

Подарунки на Новий рік для знаків Зодіаку

Нагадаємо, що подарувати на Новий рік коханому, братові, другу або тата.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали гороскоп на середину грудня 2019 року.

Також портал Знай.ua писав, кому знаків Зодіаку казково пощастить у Новому році 2020.