Ідеальних пар не буває. Проте астрологи стверджують, що деякі знаки Зодіаку просто не можуть бути разом і навіть якщо такий союз виникає, то він триває дуже недовго.

Нещасливими у шлюбі будуть союзи Овна та Рака. Ці знаки Зодіаку кардинально різні. Рак надзвичайно сильно ревнує, а Овен не може цього терпіти й починає неймовірно злитися. Такий союз має шанс на існування лише за умови, що представники знаків Зодіаку абсолютно нетипові.

Закохана пара, Numerology Sign
Закохана пара, Numerology Sign

Не зможуть знайти спільну мову також Овен і Діва. Овен витає у хмарах й живе відчуття, у той час, поки Діва мислить занадто приземлено. Союз цих знаків Зодіаку велика рідкість.

Лев й Скорпіон також не зможуть побудувати міцні й довготривалі стосунки. Вона занадто різні за темпераментом та характером, аби разом жити.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Овен не переносить повільних людей, які живуть почуттями. Тому між ним і Рибами ніколи не може бути сильної симпатії.

Тельці не терплять байдужості й тих, хто не звертає на них ніякого уваги. Такими можуть виявитися Овни та Близнюки.

Близнюки легко відмовляються від компанії тих, хто здається їм нудним. Так, нецікаво спілкування для них буде з Козерогами.

Ракам важко спілкуватися з самовпевненими людьми. Так, вони рідко знаходять спільну мову з Левами і Скорпіонами.

Леви не терплять, якщо їх перевершують. Скорпіон або Козеріг можуть випередити Лева, і тоді неприязнь майже гарантована.

Діви не люблять вискочок і егоїстів. Їм важко буває знайти спільну мову з Вагами, Рибами і Стрільцями.

Терези ворогують з тими, хто засуджує їх безвідповідальність та легковажність. Це можуть бути Діви і Раки.

Скорпіону буває важко зійтися зі Стрільцем. Вони власники по натурі, а волелюбні Стрільці не терплять цього.

Стрільців дратують Скорпіони своїми дивацтвами і манією величі. Також їх дратують Риби, які постійно переживають і ниють щодо себе.

Козероги не розуміють Близнюків. Їх вводить в ступор та легкість, з якою живуть Близнюки.

Водоліям важко спілкуватися з багатьма людьми, вони завжди знаходять спосіб розв'язання проблем. Вам не по дорозі з Водолієм, якщо ви безглуздо ворожі.

Рибам важко спілкуватися з Водоліями, які ніколи не сидять на місці і постійно прагнуть до пізнання світу. У Риб в пріоритеті почуття, тому можливий конфлікт з Дівою або Овном.

Нагадаємо, доленосні рішення і зустрічі: цим знакам Зодіаку пощастить у лютому. Для деяких знаків Зодіаку настає період змін.

Як повідомляв Знай. ua, перед смертю відомий маг побачила долю всіх знаків Зодіаку в 2019.

Знай. ua писав, що астрологи назвали найбільш влюбливі знаки Зодіаку: з ними не побудуєш міцну сім'ю. Ці знаки Зодіаку змінюють коханих, як рукавички.