В Україні досить відчутно збільшилася вартість новорічного столу. Українці витратять до 10% більше на святкування Нового року-2020, ніж у минулому році. Про це повідомив виконавчий директор Українського дискусійного клубу Олег Пендзин в ексклюзивному коментарі кореспонденту УНН.

Новорічний стіл подорожчає майже на 10%

"Новорічний стіл у 2019 році буде дорожче приблизно на 7-10% торішнього", заявив він.

Також, за словами Пендзина, можна порахувати скільки ви витратили торік на організацію святкування і додати до загальної вартості приблизно 10%. Ця сума чудово потрапить у той бюджет, якого вистачить для того, щоб відсвяткувати Новий рік-2020.

Новорічний стіл подорожчає майже на 10%

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, що новорічні свята невпинно наближаються і зараз питання оригінального подарунка як ніколи є актуальним. Представниці прекрасної статі активно дбають про презенти для своїх близьких чоловіків.

Як повідомляв портал Знай.ua, Новий рік дарує радість, веселощі і безліч подарунків. Читачам розповіли, що подарувати коханій людині залежно від його знаку Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав, що Астрологи склали гороскоп на середину грудня 2019 року. За словами фахівців, тиждень з 9 по 15 буде дуже непередбачуване і веселою.