Грудень 2019 року стрімко мчить до свого екватора, зовсім скоро прийде новий рік — рік Металевої Щури. Рік був довгим і вельми насиченим на різні події, особливо в Україні. Багато українці вже готуються до святам, і не секрет, що за кожним святковим столом повинен сидіти осіб – душа компанії. Без таких людей і свято — марна трата часу, адже має бути хоч трохи весело. Чи не так?

Астрологи назвали найцікавіших представників із зодіакальної палітри, від яких залежить наскільки добре ви проведете час, сидячи за святковим столом. Про це повідомляє один з українських телеканалів у ранковому шоу.

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку

Овен

Представники цього знака – знатні гуляки. З ними вам точно нудьгувати не доведеться. Овен розповідатиме анекдоти, імпровізуватиме з жартами, а на завершення застілля здивує вас чимось настільки неординарним та оригінальним, що вам захочеться продовження банкету.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Телець

Цей гурман вступить у боротьбу за найбільшу відбивну і найжирнішу смажену рибу. В їжі Тельці дуже вибагливі. Але, як і Овни, вони люблять не тільки набити собі шлунок, але й пожартувати.

Лев

"Цар звірів" повинен взяти на себе ініціативу з підготовки розваг. Він придумає найоригінальніші маскарадні костюми, якщо тематика вечірки це передбачає, найзворушливіші тости і прикрасить стіл так, що руки запрошених потягнуться за смартфонами, щоб закарбувати собі на пам'ять всю цю красу.

Діва
Діва

Діва

Діва, з властивою їй манірністю, буде уважно стежити за порядком на столі і регламентом вечірки. Вона вчасно почне накладати на тарілки гостей частування і підливати в їх келихи напої, щоб запрошені не подумали, що в її будинку їм не раді.

Терези

Їх більше цікавить організація веселощів, ніж те, які страви стоять на столі. Представники цього знака люблять галасливі компанії, охоче кличуть гостей у свій дім, але частину приготування їжі покладають на своїх домочадців. Терези не люблять готувати, проте беруть на себе інші частини заходу.

Застілля, фото: serednikovo
Застілля, фото: serednikovo

Скорпіон

Для нього важливо, щоб обстановка не була похмурою. Скорпіон почне розмову на яку-небудь важливу тему, головне, щоб вона не стосувалася членів його сім'ї. Народжені під цим знаком не люблять пліток, тому поговорять про політику.

Стрілець

Стрільці знатні любителі добре посидіти за столом. Представники цього знака, де б вони не опинилися, задають тон всьому святу.

Нагадаємо, є "хімія" але немає кохання: 6 пар знаків Зодіаку, чиї стосунки приречені.

Як повідомляв Знай.uа новорічне диво у рік Білого Пацюка: яким знакам Зодіаку неймовірно пощастить у 2020.

Знай.uа писав, Новий рік 2020 в Дніпрі: скільки коштує зняти квартиру для святкової вечірки.