Під час експедиції вчених у водах Східної Антарктиди пінгвін застрибнув у човен. Учасники експедиції встигли зняти відео та опублікувати його у мережі. Кумедні кадри викликали захоплення серед користувачів.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі AusAntarctic. На кадрах видно, як невеликий пінгвін застрибнув у човен під час того, як експедитори зупинилися на місці.

Пінгвін, скріншот: YouTube
Пінгвін, скріншот: YouTube

Допитливий пінгвін не розгубився і почав вивчати човен, прогулявшись вздовж борту та трохи попорпавшись у речах. Згодом пінгвін пірнув назад у воду. Дослідники підписали відеоролик: "Коли приходить пінгвін, щоб перевірити вашу роботу"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, раніше мурахи-зомбі, рослини-паразити і невідомі племена: у джунглях Амазонки знайшли рештки загадкової цивілізації

Як повідомляв портал "Знай.ua", привиди, фантом і полтергейст: показали містичну підбірку фото із минулого

Також "Знай.ua" писав, що тримали у страху динозаврів: археологи відшукали дещо потужніше за "Парк Юрського періоду"