Для когось зима – це привід надіти улюблений лижний костюм і піти грати в сніжки, а для когось – ще одна причина скаржитися на холод. Неважливо, хто ви: любитель літньої спеки або скрипливого морозу, анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.

****

Люди, які в сторіз пишуть: "Якщо ваша вечірка не схожа на це, навіть не думайте мене запрошувати" - заспокойтесь і йдіть спати, вас і так ніхто і нікуди не збирався кликати.

****

Дівчата, в новорічну ніч будьте уважні, адже з ким Новий рік зустрінеш, від того й діти у вересні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

****

-Ви знаєте, я працюю 25 годин на добу.

-А як вам це вдається?

-Я встаю на годину раніше.

****

****

Холості заздрять одруженим. Одружені заздрять холостим. І тільки розлучені нікому не заздрять, а просто насолоджуються життям.

****

У дитинстві я не любив носити шапку.... Але ось зараз не те, що шапку, готовий іконку в кишені носити, лише б не так холодно було.

****

Жінка у вузькій спідниці не може піднятися на сходинку автобуса і судорожно шукає ззаду руками, щоб розстібнути блискавку знизу спідниці, раптом сильні чоловічі руки підсаджують її за талію на сходинку, вона обертається і каже:"Чоловіче, що ви собі дозволяєте!?", а він їй у відповідь: "Після того, як ви два рази розстібнули і застібнули мені ширінку, я думав, ми більше ніж друзі!"

****

****

Крик російського туриста в аеропорту Вашингтона "Алла, я в бар!" змусив обіср*тися 1300 американців, у тому числі 19 поліцейських.

****

- Ти чм*

-Обгрунтуй!

-Тобто, в цілому ти згоден, але хочеш обговорити деталі?

****

Якось раз треба було рано вставати - їхати в аеропорт...
Поставив будильник на муз. центрі на 4.30 ранку, щоб прокинутися напевно... Зробив голосніше... Схопився за будильником, зібрався в аеропорт і полетів на 2 тижні... Всі ці два тижні ранок моїх сусідів починалося в 4.30 з пісні Du Наst.

****

****

Зустрічаються два директори:
- Ти своїм зарплату платиш?
- Ні.
- І я ні.
- А вони все одно на роботу ходять?
- Ходять.
- І мої ходять.
- Може, вхід платний зробимо?

****

Старенька здивовано дивиться у власні долоні. В долонях знаходяться:окуляри,штучне око, вставна щелепа і перука...
За мить, прийшовши в себе, говорить:
- Ну, нормально так чхнула.

****

- Поглянь, які криві ноги у цієї дівчини.

- Та це ж моя наречена.

-Ах, як їй це личить!

****

- Зятьок! Коли я помру, не ховайте мене, а спаліть... І попіл розсипте ось тут, у дворі.

-Ну вже ні мама, трохи вітерець, і ви знову в хаті?