Кожен намагається зустріти Новий рік за всіма правилами, щоби надалі ужитті супроводив успіх та удача. Для святкового столу 2020 радять приготувати три обов'язкові страви, які порадують покровителя Нового року Білого щура.

Святкове застілля має бути не лише смачним, але й потішити Білого Металевого Щура, який віддячить за це у Новому році добробутом та успіхом.

Новорічні страви, фото: vestnik.in.ua
Новорічні страви, фото: vestnik.in.ua

На столі у Новий рік має бути зерно – гризун це оцінить. Рекомендують приготувати гарнір з булгуру, кускусу або інших круп. Якщо страви із круп не до смаку, тоді можна просто насипати в блюдечко зернятка та красиво їх оформити.

М'ясні страви для новорічного столу повинні бути нежирними. Відмінно підійде курка, телятина, пісна свинина. Птицю можна нафарширувати зерном і таким чином вбити двох зайців. Також для приготування страв пшеничну крупу можна змішати з пісним свинячим фаршем. В результаті на столі появиться корисна страва, яка заодно порадує Білого Щура.

Новорічні страви, фото: kuhar.online
Новорічні страви, фото: kuhar.online

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У святкове мені варто включити й овочі у різному вигляді. Можна зробити закуски, нарізки, канапе. Слід врахувати, що найбільше з овочів Металевого Щура приваблюють морква й огірки.

Новорічні страви, фото: nash.live
Новорічні страви, фото: nash.live

Нагадаємо, новорічний стіл 2020 випатрає гаманці українців: у скільки обійдуться традиційні страви

Як повідомляв портал "Знай.ua", борщ на Новий рік: в яку копійчину обійдеться приготування улюбленої страви українців

Також "Знай.ua" писав, що в Україні впала ціна на популярний продукт: робити олів'є на Новий рік стало дешевше