Незабаром прийде новий 2020 рік і українці незважаючи на досить скромні доходи намагаються трохи включити креатив і подарувати своїм коханим хороші, а головне - корисні речі. Адже свято ніхто не відміняв.

Спеціально для тих, хто ламає голову над тим, що ж подарувати своїм другим половинкам на YouTube-каналі "365 днів радості" з'явилося оригінальне відео "Роблю подарунок для коханої". Тема далеко не зимова, однак папір та фарби ніхто не відміняв.

"Через 2 дні, у нас з Алісою буде річниця, рівно 2 роки, як ми разом. І дуже хотілося зробити їй класний і оригінальний подарунок! Що у мене вийшло, дивіться у моєму новому відео! Подивіться, як я щодня виконую свої мрії і стаю найщасливішим на цій планеті.", - розповідає автор відео.

Така ідея, дійсно, виглядає дуже круто. Не забуваємо, що листя можна замінити будь-якими іншими матеріалами, головне — політ фантазії і добра душа. Удачі, спробуйте поекспериментувати.

Нагадаємо, Мейвезер перетворився на щедрого Санту на Різдво: 150 тисяч доларів, щоб здивувати доньку.

Як повідомляв Знай.uа зіркові учасники "Ліги сміху" розповіли про сімейні новорічні традиції і улюблених фільмах.

Знай.uа писав, Католицьке різдво 2019: найкращі поздоровлення у віршах з святом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще