За традицією на новорічні свята дарують подарунки як друзям, так і своїм рідним. Однак далеко не всі можуть бути вдалими, так як деякі з них можуть принести невдачу.

Рік Білого Щура

Кішки

Так, на Новий рік 2020 краще не дарувати живе кошеня, а також статуетки, фігурки, картинки, м'які іграшки у вигляді муркотливих тварин, так як коти - давні вороги Щура.

Алкоголь і тютюнові вироби

Щур ненавидить шкідливі звички. Не варто обдаровувати близьких спиртним, а також всім, що пов'язано з алкоголем, в тому числі і келихи з чарками. Курильні прилади і все що з цим пов'язано також не підходить в якості подарунка.

Пахучі подарунки

Духи, інші засоби з сильним ароматом – не найкращий подарунок на новорічні свята. Також шампуні, мило, гелі для душу не стануть кращим рішенням для презенту, оскільки Щур не любить водні процедури.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рік Білого Щура

Розкішні подарунки і дрібнички

Щур не оцінить викидання грошей на вітер. Дрібнички, які не принесуть ніякої користі теж не кращий вибір для подарунка.

Предмети які б'ються

Вироби з скла, дзеркала, вази і все, що б'ється – не найкращий подарунок на Новий рік 2020. Не потерпить Щур і щось розбите або з дефектом, а значить, не оцінить антикварну вазу зі щербиною.

Нагадаємо, що склали бюджетне меню на Новий рік 2020.

Як повідомляв портал Знай.ua, кращі ідеї подарунків від доньки чи сина для улюбленої матері.

Також портал Знай.ua писав, як прикрасити новорічну ялинку на Новий рік-2020, щоб Білий Пацюк була в захваті.