2020 рік внесе приємні корективи в життя деяких знаків Зодіаку. Вони зустрінуть справжню любов і знайдуть справжнє щастя в компанії коханого. Зокрема, астрологи називають 5 щасливчиків. Вони зустрінуть справжнє кохання, купатимуться у любові і грошах, придбають автомобілі і нерухомість.

Закохані, Pinterest
Закохані, Pinterest

Телець
Це найщасливіший представник гороскопу, він зустріне когось особливого, хто може перевернути світ яскравими почуттями. У 2020 році Телець перестане думати про роботу і доходи, а кинеться в кохання з головою.

Близнюки
В новому році вони зустрінуть так багато людей, що імена деяких навіть не згадають через час. Але серед цих знайомств буде людина, яка подарує Близнюкам любов і справжнє щастя. Несподівані почуття переростуть в довгі і щасливі роки любові.

Закохані, Getty Image
Закохані, Getty Image

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Діва
Цей знак Зодіаку давно мріяв знайти споріднену душу, у 2020 році його мрія здійсниться. Діви навіть не повірять, коли зустрінуть людину, яка підкорить серце, згодом це дозволить буквально купатися в любові.

Скорпіон
Літні місяці подарують цьому представнику Зодіаку цікаві знайомства і романтичні побачення. Все це буде відбуватися в таких дозах, що Скорпіонам залишиться тільки вибрати кращого кандидата, щоб подарувати своє серце.

Закохані, Localgrapher
Закохані, Localgrapher

Козеріг
Козеріг стане трохи більш відкритим для людей, і вони зможуть побачити його справжнє обличчя. Цілком ймовірно, що хтось зможе побачити в ньому партнера своєї мрії. Дехто навіть наважиться одружитись.

Нагадаємо, місячний календар на січень 2020 рік підкаже, як вибрати ідеальну зачіску і в які дні не можна відвідувати перукаря.

Як повідомляв Знай.ua, астрологи назвали головні причини розлучення для кожного знака Зодіаку.

Також Знай.ua писав, що Венера увійшла у Водолія: чого очікувати від небесної ситуації і як це вплине на інші знаки Зодіаку.