У п'ятницю, 20 грудня, Венера увійшла в знак Водолія, в якому пробуде до 13 січня 2020 року. Про те, які зміни це внесе в земне життя, розповіла астропсихолог Валентина Виттрок в інтерв'ю "Фактами".

Венера у Водолії

"Перш за все, потрібно згадати, що являє собою Водолій, найбільш волелюбний знак зодіаку. Недарма його девізом є знамените гасло Великої французької революції "Свобода, рівність, братерство". Венера, яка відповідає за любов, творчість і матеріальні блага, переймаючись доброзичливим духом Водолія, сама налаштовується на хвилю доброзичливості і дарує нам позитивний погляд на світ, необхідне для бажання займатися творчістю і відчуття легкості буття. Це прекрасний час для людей творчих професій, коли вони можуть створити справжні шедеври в тій області, якою займаються, — літератури, живопису, рукоділлі", - повідомила експерт.

Також вона розповіла про те, чого очікувати в любовних відносинах.

"Любов по відношенню до Водолія, як кажуть, не за адресою — він, скоріше, відповідає за дружбу. В цей час багатьом пощастить завести нових друзів, причому не ситуативних, коли люди просто вчаться і працюють разом, тому їм начебто і подітися одне від одного нікуди, а справжніх однодумців, які поділяють їхні погляди та інтереси. Втім, сказати, що для кохання в цей час місця не залишиться, теж не можна — Венера не була б Венерою, якщо б не зачіпала область почуттів. Але особливістю саме цього часу стануть ситуації, коли почуття одне до одного у людей спалахують миттєво, ми називаємо це кохання з першого погляду. Причому найчастіше мова буде йти не про нове, а про давно знайомому людині, на якого з якоїсь причини досі не звертали уваги, а тут ніби хтось відкриє очі: "Як я міг раніше його не помічати?!" Правда, довговічними такі стосунки стануть тільки в тому випадку, якщо людей об'єднують спільні інтереси. Якщо в основі роману тільки фізична пристрасть, то він яскраво спалахне і швидко прогорить. Особливої уваги потребуватимуть настрої в суспільстві, які стануть більш легкими і заспокійливими. Піде напруга і озлобленість, останнім часом неабияк які розхитували нам життя", - розповіла Валентина.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Венера у Водолії

До того ж, спеціаліст розповіла про грошовий достаток, так як з приходом Венери їх стане більше. Але попередила, що прибуток звалиться з нетрадиційних джерел, зокрема, розбагатіють ті, хто працює в тандемі.

Валентина повідомила про те, як подібна небесна ситуація відіб'ється на знаках Зодіаку.

"Зрозуміло, головним бенефіціаром виявиться знак Водолія — саме його представників Венера нагородить шармом і привабливістю в очах протилежної статі, що зробить їх найбільш бажаними друзями і коханими. Але інші зодіакальні знаки в образі теж не залишаться — в повітрі буде розлито бажання легкої закоханості, яку ми будемо шукати і знаходити", - розповіла експерт.

Нагадаємо, що астрологи назвали головні причини для розлучення кожного знака Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, знак Зодіаку може багато чого розповісти про характер і смаки людини, а також по цьому знаку можна вибирати другу половинку, адже деякі знаки сумісні, а інші не підходять один одному.

Також портал Знай.ua писав, що з'явився свіженький гороскоп, який попереджає трьох знаків Зодіаку про можливі серйозні проблеми зі здоров'ям у наступному 2020 році.