Еротичний гороскоп на 30 грудня Овен

Астрологи стверджують, що Овни можуть відновити контакти з давно забутими коханцями через інтернет. При цьому важливо не втрачати голову й не розривати стосунки зі своєю нинішньою половинкою. Краще у цей день не робіть поспішних рішень.

Еротичний гороскоп на 30 грудня Телець

Еротичний гороскоп, фото: Seventeen Magazine
Еротичний гороскоп, фото: Seventeen Magazine

На представників цього знаку Зодіаку чекає зустріч з представником стихії повітря. Можливо, саме у цей день ви знайдете свою долю. Астрологи радять підготуватися й виглядати бездоганно.

Еротичний гороскоп на 30 грудня Близнюки

У ліжку справи можуть піти зовсім не так, як ви планували. У цей день краще попросіть вашу другу половинку взяли роль ініціатора на себе та повністю розслабитися. Ваш партнер точно знайде ключик до вашої насолоди.

Еротичний гороскоп на 30 грудня Рак

Представники цього знаку Зодіаку будуть у цей день на висоті. Раки просто випромінюють світло й це буде притягувати увагу абсолютно усіх, особливо увагу протилежної статі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Закохані, Getty Image
Закохані, Getty Image

Еротичний гороскоп на 30 грудня Лев

У Левів будуть вдаватися фінансові справи, тому варто зробити приємний подарунок своєму партнеру. Проявіть трішки більше уваги та турботи у цей день та нагородіть кохану людину незабутньою ніччю.

Еротичний гороскоп на 30 грудня Діва

Закохані, Localgrapher
Закохані, Localgrapher

Дівам захочеться чогось нового у ліжку, тому варто брати ситуацію у свої руки. Вивчіть нові пози, дізнайтеся інформацію про сексуальні іграшки та сплануйте до дрібниць ваш вечір з партнером. У цей день вам вдасться освіжити почуття.

Еротичний гороскоп на 30 грудня Терези

Представники цього знаку Зодіаку можуть завести нове знайомство та навіть фліртувати з кимось іншим. Дозвольте собі трішки більше у цей день, адже ревнощі розпалять нові грані стосунків.

Закохані, Pinterest
Закохані, Pinterest

Еротичний гороскоп на 30 грудня Скорпіон

У понеділок можливі серйозні сварки та непорозуміння з вашою коханою людино. Зорі рекомендують проявити мудрість та терпіння. Лише таким чином вам вдасться зберегти пристрасть між вами.

Еротичний гороскоп на 30 грудня Стрілець

У цей день почуття Стрільців будуть надзвичайно сильними й навіть можуть вийти через край. Важливо направити усю свою любов у провальне русло. Поділіться турботою не лише з партнером, а й з іншими близькими людьми.

Закохані, Новости Ярославля
Закохані, Новости Ярославля

Еротичний гороскоп на 30 грудня Козоріг

Партнер Козерогів постарається зробити ваш день особливо приємним та потішить несподіванкою. Представники цих знаків переповнені любов'ю, тому дозвольте їй вийти та поділіться нею з коханою людиною.

Еротичний гороскоп на 30 грудня Водолій

Вам може здатися, що ваша половинка більше не отримує стільки ж задоволення від еротичного спілкування з вами. Покажіть всі свої вміння і відразу помітите, як його ставлення зміниться.

Еротичний гороскоп на 30 грудня Риби

Цей день добре підійде, щоб завести нові знайомства, а непотрібні зв'язки перервати. І не судіть відразу по зовнішності, вона не покаже справжню сексуальність.

Нагадаємо, місячний календар на січень 2020 рік підкаже, як вибрати ідеальну зачіску і в які дні не можна відвідувати перукаря.

Як повідомляв Знай.ua, астрологи назвали головні причини розлучення для кожного знака Зодіаку.

Також Знай.ua писав, що Венера увійшла у Водолія: чого очікувати від небесної ситуації і як це вплине на інші знаки Зодіаку.