Овен

1 січня для Овнів будуть сприятливі поїздки та пересування. Корисно змінити обстановку, відвідати своїх близьких друзів і родичів.

Гороскоп на 1 січня

Телець

У перший день нового року настрій у Тельців буде досить філософським. Захочеться відпочити від мирської суєти і зануритися в пошуки істини, містику або гороскопи.

Близнюки

1 січня Близнюкам рекомендується приділити більше часу своїй половинці: відпочиньте удвох, подивіться цікаві фільми або знайдіть інші заняття.

Рак

Ракам не потрібно метушитися і намагатися відразу ж хапатися за справи. Присвятіть цей день лише відпочинку, розслабленню і гарному настрою.

Популярні новини зараз
"Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Лев

Цей день буде розташовувати до розваг, походів в гості і отримання задоволень. Святковий настрій буде в самому розпалі.

Діва

1 січня Дівам не захочеться нікуди йти. Є сенс відмовитися від запрошень і побути вдома, насолодитися затишком і теплом домашнього вогнища.

Терези

Цей день обіцяє спокійне, розмірене і оптимістичний настрій. Думки будуть спрямовані на віддалені від мирської суєти теми.

Гороскоп на 1 січня

Скорпіон

1 січня підходить для відпочинку та посвята часу власної персони. Не намагайтеся заглиблюватися в якісь серйозні теми.

Стрілець

Незважаючи на бурхливу новорічну ніч, Стрільці будуть сповнені оптимізму, ентузіазму і масштабності в плани, ідеї та задумки.

Козеріг

Козерогам захочеться побути подалі від суєти, усамітнитися, відпочити і елементарно виспатися. Не відмовляйте собі в цих бажаннях.

Водолій

1 січня слухайте своє серце і душу, займайтеся тим, що може принести задоволення і відкрити щось нове, цікаве.

Риби

У житті Риб формуються події, що вплинуть на майбутнє. Намагайтеся робити висновки з того, що відбувається.

Гороскоп на 1 січня

Нагадаємо, що у новорічну ніч традиційно планують провести чимало киян і гостей Києва саме на Софійській площі столиці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Новий рік вже на порозі, будемо зустрічати його менше, ніж через 2 дні - у вівторок, 31 грудня попрощаємося зі старим і привітаємо 2020-й.

Також портал Знай.ua писав, що майбутній рік буде досить важливий для кожного зі знаків Зодіаку без винятку.