Як відомо, досить часто домашні улюбленці ревнують свого господаря один до одного. І ось на просторах мережі з'явилося чергове миле відео ревнивого вихованця, проте на цей раз кішка заборонила своїй господині гладити собаку.

Кішка

Так, на кадрах ролика, який опублікували на YouTube, видно, як кішка лежить в обнімку з собакою. Також на граціозній тварині надіта смугаста сіро-рожева кофта. Кожного разу, коли господарка простягає руку для того, щоб погладити песика, то ревнива кішка наполегливо захищає свій "скарб" і активно відбивається від людських "атак". У свою чергу, сам пес намагається не втручатися в розборки між господинею і мурлыкающим іншому.

Нагадаємо, що німецька сім'я прийняла до себе пса-інваліда Габена з Харкова - про трагічну долю собаки в місті не чув хіба що лінивий. У колись здорового пса різно паралізувало обидві лапи, і він виявився непотрібним колишнім господарям.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, під Вінницею подружжя вирощують на фермі не корів і не свиней, а зовсім екзотичних для українського села тварин – крокодилів.

Також портал Знай.ua писав, що українські військові вважають, що війна війною, а кіт повинен бути в кожному домі. На фронті чимало котів, які допомагають військовим трохи відволіктися і відчути за допомогою пухнастого друга затишок навіть в окопі.