Любовний гороскоп 2020 не всім знакам Зодіаку прогнозує успіх на особистому фронті. Астролог Павло Глоба наголосив, що у 2020 році збудувати міцні відносини і навіть отримати пропозицію руки та серця зможуть лише деякі знаки Зодіаку. Положення зірок на небі буде сприятливим у любовній сфері для Скорпіонів, Дів, Левів, Водоліїв.

Любовний гороскоп, ілюстративне фото
Любовний гороскоп, ілюстративне фото

Скорпіон

Представники знаку в першій половині січня будуть налаштовані на активні контакти, поїздки і знайомства. Очікується посилення потреби в спілкуванні та заповненні прогалин в інформації. Скорпіони багато часу проведуть в розмовах. Друга половина місяця сприятиме романтичним відносинам. Якщо розпочати у цей період стосунки, вони будуть розвиватися в спокійному і гармонійному руслі. Зірки радять більше часу проводити в розважальних заходах, відвідувати концерти, свята, фестивалі. Для самотніх людей існує велика ймовірність знайомства.

Діва

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В пріоритеті першій половині січня у Дів будуть романтичні і творчі захоплення. Цілком ймовірно, що вони будуть пов'язані із вашою закоханістю. Настане період приємних сюрпризів та подарунків. Також ви можете захопитися якоюсь цікавою справою, яке буде затьмарювати для вас все інше. У другій половині місяця будуть поліпшуватися партнерські відносини. Подружній союз може зміцніти і буде заснований на взаємній любові і турботі. Цей час є сприятливим для вступу у шлюб і оголошення про заручини.

Гороскоп, фото: ukranews
Гороскоп, фото: ukranews

Лев

В першій половині січня Левам потрібно зміцнити стосунки зі своїм партнером. Надалі Лев перейде до рутини і сконцентрується на кар'єрних досягненнях. Астролог зауважує, що "гнатися" за любов'ю не варто, вона прийде сама і захопить вас з головою. Левам у січні нелегко встояти перед харизмою і чарівністю партнера. Стати об'єктом захоплення гідною парою допоможе спільне хобі та вміння бути на одній хвилі в інтимних питаннях. У другій половині місяця у Левів посилиться лібідо, що зробить інтимне життя більш яскравим і приємним. Разом з тим у цей період можуть ускладнитися партнерські відносини в шлюбі.

Водолій

Період з 4 по 13 січня для закоханих Водоліїв буде особливо гармонійним. Зірки радять активніше використовувати його, якщо ви не впевнені в собі, хочете встигнути сподобатися об'єкту своїх симпатій або зробити якийсь важливий крок в напрямку розвитку відносин. Закоханим Водоліям зірки у другій половині місяця відкриють чергове "вікно можливостей". Астролог не радить відмовлятися від даного шансу. Найбільш вдалі для побачень дні 22-26 січня, вечір 28 січня і 29 січня.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Нагадаємо, "Схрестити" Водолія зі Скорпіоном, а Рибу з Раком: чи буває ідеальний шлюб за знаком Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Вогняне кільце" в небі потрапило на фото: мешканці зняли неймовірне явище, останнє у році

Також "Знай.ua" писав, про небесні феномени у наступному році: яку космічну магію ми побачимо в рік Білого Щура