В зимовий час року все ще можна зустріти три види їстівних грибів в українських лісах: зимові опеньки, глива та Іудине вухо. Виявляється, що ці види грибів дуже люблять змішані ліси на березі водойм. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Так, чим тепліша зима - тим більше грибів буде рости в лісі. Адже снігу та невеликих морозів вони не боятися. Тиждень тому героєві сюжету вдалося зібрати в зимовому лісі декілька кілограмів опеньків.

Він запевняє, що це абсолютно їстівні гриби, тому їх можна спокійно збирати та смажити вдома.

Нагадаємо, медики стверджують, що найчастіше алергію викликають саме ті рослини, які квітнуть. Це пов'язано з пилком. Також така реакція може спостерігатися, якщо в газоні присутні спори цвілі.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, лікар Олександр Мясників назвав п'ять методів народної медицини, які є неефективними, але вкрай популярними в наші дні.

Також портал Знай.uа писав, що утримання від прийому їжі протягом 16-18 годин може стати ключовим фактором для лікування різних хворобливих станів здоров'я — навіть якщо доведеться навчитися бути голодним.