Коли ми починаємо відносини, то бачимо світ в рожевому кольорі. Нам може здаватися, що ми знайшли свою ідеальну половинку, і нам більше нічого не потрібно. Однак з часом можуть виникати не лише непорозуміння, а й сварки.
Астрологи стверджують, що причиною може стати несумісність пари за знаками Зодіаку.

Тож дійсно існують поєднання, які краще не відтворювати і ми зараз вам їх представимо.

ЛЕВ І РАК

Це дісно не надто вдале поєднання. Раки м'які і очікують чогось романтичного, вони приймають все близько до серця.
А Леви прагнучи постійної влади та контролю руйнують весь романтичний настрій і своєю гіпертурботливою поведінкою відштовхують Раків, які в якось захисної реакції використовують гнів, що і зводять нанівець подібні відносини.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

КОЗЕРІГ ТА ВОДОЛІЙ

Козеріг і Водолій надзвичайно рішучі, це і відштовхує і притягує їх до себе. Водолії більш практичні, в той час як Козероги можуть спокійно плисти за течією відносин. З цього і випливає панівна сила Водолія, що мое ставати причинами постійних сварок або причиною відходу одного з партнерів, у якого просто не витримують нерви.

ДІВА І БЛИЗНЮКИ

Ці два знаки здатні або займатися конкретними справами, або ж витати у небесах та своїх мріях. Це два кардинально протилежних знака. Мрійливі Близнюки і емоційно нейтральні Діви мають настільки протилежний світогляд, і в скрутний період здатні покину відносини. Дівам просто набридне світ фантазій Близнюків і тому ці знаки не зможуть довго протриматися разом.

ВАГИ І ТЕЛЕЦЬ

Це ніби два дзеркала, що дуже схожі і можуть читати думки один одного. Вони настільки поринають один в одного, що з часом переповнюються емоціями і здатні захлиснутися у них. Упертість Тельця і ​​відчайдушне бажання Терезів весь час бути правими забивають останній цвях в кришку труни їх відносин. І хоч вони чудово розуміють себе, вони не в змозі задовольнити всі вимоги у цьому союзі.

СКОРПІОН І РИБИ

Цю комбінацію по справжньому можна назвати смертельною. Ці знаки надзвичайно різні та емоційні. їх вогонь пристрасті зданий спалити все на своєму шляху. Риби живуть в своєму вигаданому світі, а підозрілий Скорпіон постійно душить, поступово руйнуючи любов і довіру.

СТРІЛЕЦЬ І РАК

Ці два знаки Зодіаку не те, що вступати в стосунки, навіть близько не повинні підходити один до одного. Стрільці будуть наполегливо віддаватися та претендувати руку і серце, в той час як Раки будуть вагатися і не зможуть відповісти однозначно. Раки спокійні, а Стрільці прагнуть до дій. Стрільці також більше цінують сексуальний зв'язок, а Раки мріють про встановлення глибокого емоційного контакту. Саме це і безліч інших факторів в кінці однозначно призведуть до розриву відносин.