Місяць тому, 16 грудня, компанія Apple випустила нове оновлення для AirPods Pro, номер версії змінився з 2B588 до 2C54. Після того, як користувачі підключили оновлення, вони почали скаржитися на погіршення шумозаглушки в роботі навушників. З моменту перших скарг компанія призупинила оновлення, так що не всі користувачі змогли його отримати, а значить не все зіткнулися з погіршенням роботи пристрою, повідомляє TJ.

Власники бездротових навушників AirPods Pro звернулися до сайту Rtings, щоб підтвердити або спростувати свої здогадки. Автори вивчили навушники і прийшли до висновку, що оновлення 2C54 дійсно погіршує шумозаглушки. Після повторного тестування якість ізоляції знизилося, особливо на низьких частотах. Тобто, при включенні шумозаглушк навушники вже не рятували від шуму двигунів літака або автобуса настільки ж добре, як раніше. Але в теж час, нова версія оновлення поліпшила продуктивність AirPods. Так, навушники стали краще по частотах і точніше в "басах".

AirPods Pro, Лайфхакер
AirPods Pro, Лайфхакер

Нагадаємо, Microsoft представила гнучку комп'ютерну мишу і клавіатуру.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Photoshop опинився на Android і iOS.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Samsung представила преміальні ноутбуки з революційним дисплеєм.