Представляємо до вашої уваги, рейтинг найвірніших знаків зодіаку. Але не забувайте, що у кожного правила є винятки, і зірки теж можуть помилятися, довіряйте завжди лише своєму серцю.

Овен. 5 з 10

Овни здатні обрати самостійно собі чоловіка згідно зі своїми інтересами. Якщо їй сподобався чоловік, вона визнає його цікавим, і захоче дізнатися який він якнайшвидше. Шлюб в цій ситуації не перешкода, на жаль. Що вона скаже чоловікові? Вона скаже як є, причому в самому початку відносин. Якщо вона його отримає, то буде щаслива, а як ні, то піде собі далі.

Стрілець. 6 з 10

А тут вже все не так просто. Стрільці люблять щоб все було красиво, весело, без обмежень і серйозності. Ні, справа навіть не в схильності до зрад, просто Стрільцям хочеться яскравих фарб і без занудства. Самостійно обере собі обранця і лише якщо сильно закохається то залишиться, а ні, то піде без роздумів. Прив'язувати до себе таку жінку безглуздо, вона сама причепиться. Якщо захоче.

Риби. 6 з 10

Риби люблять щосили, витрачають себе повністю, і коли це відбувається, їх розум відключений. Така жінка піде за своїм обранцем хоч на край світу. Риби можуть накоїти багато дурниць, але ніколи не стануть просити вибачення. І не тому що вони погані, а тому що щиро не розуміють, як можна виправдовуватися за любов?

Терези. 8 з 10

Про таких жінок зазвичай кажуть, що вони як магніти. Жінки, народжені під знаком Терезів, притягують до себе, і чинити опір цьому вкрай складно. У чому причина? В дивовижному поєднанні жіночності і таємниці.Але і не забувайте, що притягуються лише протилежності, інші ж відштовхнуться. Тому і не дивно, що особисте життя у Терезів часто виникає бурхливо, і заміж такі жінки виходять не один раз і не назавжди.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Скорпіон. 8 з 10

Пристрасті, емоції, сила характеру - це Скорпіони. Ці жінки дуже добре відчувають, хто їх чоловік. Іноді досить одного погляду чи зустрічі. Скорпіон доб'ється свого і не буде змінювати. Зрештою, змінювати свого обранця - значить визнавати, що рішення було помилковим. А це нижче гідності Скорпіона. Так що чоловіки, будьте спокійні - отримали вас, від вас не підуть.

Козоріг. 8 з 10

У будь-якій справі потрібна поступовість, так адже? Козоріг буде не поспішати влаштовувати своє особисте життя. На пошуки свого чоловіка Козоріг готовий потратити не один рік. Але вже якщо знайшли свого, то не зроблять більше ні поглядів на бік, ні думок. Чоловік знайдений? Знайдений. І баста.

Водолій. 8 з 10

Дивний характер жінок цього знака дивує не тільки оточуючих, але їх самих теж. Товариські, веселі, дуже мобільні, Водолії легко вписуються в будь-які авантюри, крім зовсім вже відверто нехороших. Всередині них живе ідеаліст, який завжди намагається знайти краще. Вони до останнього будуть шукати свого ідеального обранця. . Шлюб Водолій може вступати неодноразово, але до зрад все-таки не схильна.

Рак. 8 з 10

Майже ідеал. Завжди мріяла про сім'ю, мріяла про чоловіка і дітей, і мрії ці були не наслідком якихось вбитих у голову стереотипів - ні, це її особисте бажання, її натура. Тому, вийшовши заміж, Рак буде зберігати вірність до кінця. Інше питання, чи зможе чоловік не розчарувати її. А якщо, не дай Бог, розчарує, Рак візьме дітей і піде. Але зраджувати не буде ніколи.

Лев. 8 з 10

Жінка-Лев теж думає головою. Їй хочеться всього найкращого. Вона прекрасно вловлює різницю між любов'ю і шлюбом і сексом. Вдасться знайти того, хто дасть їй все це - чудово. Не вдасться - Лев буде отримувати все по частинах.Але зраджувати не в її стилі. Навіщо обманювати партнера? Це не діловий підхід.

Тілець. 9 з 10

Вони гарні, ставні, глибокі натури до того ж дуже консервативні. Тельці дотримуються залізних принципів, серед яких "не прощай зраду". Відрадно, що подібні вимоги жінки цього знака застосовують до себе. Так що в зрадах їх не викрити, для них подібні припущення навіть образливі.

Близнюки. 9 з 10

Ось майже ідеальний знак для дружини, у тому числі стосовно вірності. Близнюки дуже жіночні і при цьому дуже розумні, точніше, розумні й розсудливі. Вони легко спілкуються з всіма чоловіками, але це рівним рахунком нічого не означає. Ця жінка любить вас і буде вам вірна, всі інші представники сильної статі для неї не більше ніж фон.

Діва. 9,5 з 10

Шукали ідеал? Якщо вашу дружина Діва, то ви його знайшли. Дійсно, жінки-Діви поєднують в собі найкращі якості, необхідні для шлюбу. Ніжність і здоровий глузд, сексуальність і терпіння, гумор і побутовий прагматизм - все це Діва. І вірність, зрозуміло.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що існує 6 речей, про які краще мовчати й взагалі ніколи нікому розповідати! Не дарма здавна говорять, що язик здатен довести до біди.


Як повідомляв портал "Знай.ua", астролог назвав головних щасливчиків березня, їхні життя ніколи не буде колишнім.


Також "Знай.ua" писав, що незважаючи на стереотипи, що китайці всі на одне обличчя, це далеко не так, кожна людина унікальна, і у кожного є свої особливості.