Існує 6 речей, про які краще мовчати й взагалі ніколи нікому розповідати! Не дарма здавна говорять, що язик здатен довести до біди. Однак інколи кожному сильно хочеться поділитися зі своїми друзями, колегами та знайомими своїми проблемами або радощами, закричати про них на весь світ і навіть повідомити у соцмережах.

Проте, у таких випадках зазвичай наші друзі і знайомі атакують нас незручними питаннями про наші успіхи й поразки, а також плани, мрії і сподівання. І саме тут варто стриматися і не піддаватися на розпитування. Слово має силу, а висловлене слово втрачає енергію. Езотерики назвали 6 речей, про які краще мовчати та навчитися тримати у таємниці від інших те, що для вас має значення. Інакше удача буде відвертатися від вас, і життя перетвориться на суцільну чорну смугу.

Розмова з друзями, фото: freepik.com
Розмова з друзями, фото: freepik.com

Плани

Якщо ви хочете відкрити свою справу, змінити роботу, розпочати новий проект, відносини або ремонт – закрийте рот на замок. Про такі речі не варто розповідати. Часто через заздрощі у відповідь можна отримати критику, яка зіб'є зі шляху та посіє невпевненість. А там, де з'являється сумнів, там починається невдача.

Успіхи

Якщо ви отримали премію, вам пообіцяли нову високу посаду, або ви зробили успішну і вигідну покупку, не поспішайте з цією новиною до друзів і родичів, а тим більше, сурмити про це у соцмережах. Люди не люблять чужі успіхи та перемоги. А щастя інших викликає у них дискомфорт. Езотерики наполягають на тому, що щастя любить тишу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Розмова, фото: work.ua
Розмова, фото: work.ua

Проблеми

Не варто наївно думати, що якщо розповісте всім своїм друзям про свої проблеми, то хтось із них вирішить їх. Людині властиво вважати, що якщо поділитися негараздами в сімейному житті або на роботі, то вас пожаліють, зрозуміють і все може змінитися на краще. Однак, таким чином ви лише показуєте невміння розв'язувати проблеми. Відповідно, у ваших друзів відкладається думка, що ви – невдаха, а він таких треба триматися осторонь. Беріть на себе відповідальність за своє життя і не дозволяйте нікому в ньому колупатися.

Доходи

Слід запам'ятати раз і назавжди, що про гроші розмовляти заборонено. Тож не треба нити, якщо грошей немає — це не тема для розмови із друзями. Людина, яка слухає вас – судитиме вас по собі – якщо у вас висока зарплата, позаздрить, та ще й зурочить, якщо маленька зарплата – подумки припинить поважати. Слід пам'ятати, що гроші насамперед — це енергетика і вони хочуть особливого ставлення.

Проблеми в стосунках, фото: headtopics
Проблеми в стосунках, фото: headtopics

Сни

Треба обов'язково припинити ділитися снами. Ваш сон – це ваше особисте, таємне і потаємне. Якщо вам ангел хранитель, або померлі родичі, або ще хтось щось підказав або розповів – нехай це залишиться з вами. В протилежному випадку вам загрожує слабкість, вразливість, і хвороби.

Хвороби

Коли людина хворіє, він підсвідомо шукає захист і втіху. Однак, розповідати у деталях про своє самопочуття — це найгірше, що можна зробити у цьому випадку. Розповівши про хворобу, ви будете виснажені, адже залишки сил ви витратили на порожню балаканину. Організм просто припинить боротися із хворобою. Проте, є виняток — коли ви просите допомоги й тому розповідаєте про проблеми зі здоров'ям. Конкретне прохання про допомогу не під забороною.

Нагадаємо, не завадить комуналка і мінімалка: скільки українців щасливі вдома по-справжньому

Як повідомляв портал "Знай.ua", високосний 2020 рік: чи можна переїжджати, робити ремонт або грати весілля

Також "Знай.ua" писав, китайський Новий рік 2020: дата святкування, традиції і головні особливості свята