Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких у лютому чекає виконання бажань та неймовірний успіх. Другий місяць високосного 2020 року стане дуже вдалим для більшості представників зодіакального сузір'я.

З 5 лютого по 22 березня буде період Меркурія і Урану. Цей дует буде особливо вдалим для Риб, Близнюків, Дів і Тельців. Всі приємні події будуть відбуватися самі собою: друзі з'являтимуться на порозі, довгоочікувана робота прийде раптово. Крім того, можливі несподівані новини, які перевернуть все життя на краще.

Гороскоп, фото: prelest журнал
Гороскоп, фото: prelest журнал

З 15 по 26 лютого в дуеті сплетуться Юпітер і Нептун, які принесуть неймовірну удачу для Риб, Стрільців і Козерогів. Мова йде про особистий успіх. У представників цих знаків очікуються серйозні зміни на краще. Астрологи рекомендують збільшити свою активність, брати участь у культурних та благодійних заходах і частіше бувати в суспільстві.

З 20 по 27 число настане період Сонця, Марсу та Урану, які особливо прихильними будуть до Овнів, Тельців, Левів, Козерогів, Водоліїв та Риб. Удача на них буде звалюватися раптово і в одну мить кардинально міняти все життя. За словами астрологів, єдине рішення, яке доведеться приймати – це ризикнути. Саме ризик, раптовий крок та рішення принесуть неймовірну удачу. Шанс, який з'явиться, потрібно хапати і вичавлювати його по максимуму. Найсильніший вплив очікується 21 -23 лютого.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Гороскоп, фото: karandash.news
Гороскоп, фото: karandash.news

Нагадаємо, раніше головні щасливчики березня: які знаки Зодіаку щедро обдарує Всесвіт на початку весни

Як повідомляв портал "Знай.ua", безмежне кохання та одне задоволення: хто серед знаків Зодіаку потрапить у вир щастя в лютому 2020 року

Також "Знай.ua" писав, що пророцтво для України на Рік Білого Щура: що чекає земляків у 2020