Овен

Овен
Овен

Постарайтеся зменшити обороти – весь січень ви кудись біжите, і намагаєтеся встигнути в тисячу місць одночасно, але в ці зимові дні потрібно зосередитися. Ці сім днів стануть особливо вдалими для представників творчих професій – ваші ідеї нарозхват, і навколо повно впливових особистостей. Інші Овни теж не занудьгують, проте для того, щоб блиснути талантами, знадобиться чимало витримки і терпіння – конкуренти в цей період не загроза.

Телець

Телець
Телець

Якщо кому щастить, так це Тельцям – за цей зимовий період ви встигнете зробити більше, ніж за всі дні січня, разом узяті. Не зменшуйте темпу, і до вихідних ви зможете похвалитися професійними досягненнями, і фінансовими успіхами. Але в січневій бочці з медом знайдеться і ложечка дьогтю – вам доведеться відмовитися від деяких розваг. Зірки радять не хвилюватися.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На цьому тижні ви можете сміливо відправлятися в далеку подорож – проблем в дорозі не очікується, так і зірки зійшлися досить вдало. Від відряджень теж бажано не відмовлятися – у цей період січня у вас є шанс завести корисні й перспективні знайомства, і налагодити стосунки з діловими партнерами.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Цей зимовий тиждень буде повний приємних подій, і ви зможете пишатися собою. Деякі Раки досягнуть успіху на службі, і начальник почне замислюватися про заохочення таких незамінних співробітників. Багато представників знаку знайдуть цікаві і вигідні підробітку – фінансові сюрпризи почнуться в середу, і везіння не залишить вас і на вихідні.

Лев

Знак Зодіаку Лев
Знак Зодіаку Лев

Вчіться зберігати чужі секрети – у ці січневі дні з вами почнуть ділитися таємницями навіть малознайомі люди. Справа у вашій дружності – ви здатні вникнути в проблеми, і щиро цікавитеся життям оточуючих. Але намагайтеся не забувати і про власних потребах і бажаннях – в цей зимовий період успіх у будь-якій діяльності буде залежати від вашої активності.

Діва

Діва
Діва

Будьте реалістами – в цей зимовий період важливо зберігати тверезу голову, і рідше витати в хмарах. Вас чекає маса вигідних пропозицій у фінансовій сфері, можливо, ви отримаєте дорогий подарунок від колег або ділових партнерів. Проте слід пам'ятати і про віддачу – компаньйони просто так сюрпризів не роблять, і доведеться надати їм якусь послугу.

Терези

Терези
Терези

Вираз, що для досягнення мети всі засоби добрі, не для вас – на цьому зимовому тижні слід ретельно обдумувати кожен крок, і частіше прислухатися до думки оточуючих. Можливо, поруч знаходяться люди, які мріють зіпсувати вашу репутацію – будьте акуратніше і не афішуйте свої плани.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Ймовірність помилок на нулі, і в цей січневий період Скорпіони будуть блищати, і добиватися успіхів. Але в середу може притупиться ділова хватка, і цим обов'язково скористаються конкуренти – постарайтеся заздалегідь заручитися підтримкою впливових знайомих, і не здавайтеся.


Стрілець

Стрілець
Стрілець

Працездатність у ці зимові дні у Стрільців на висоті, і ви зможете зміцнити свій авторитет, і сподобалася вашим діловим партнерам. Вас чекають підробки, які не відвернуть від основної діяльності, та значно поліпшать ситуацію у фінансовій сфері. Але якщо з понеділка по четвер ви будете пропадати на службі, то в п'ятницю зірки настійно радять відволіктися від турбот.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

У ці сім днів ви все частіше будете згадувати про білку в колесі – адже і ви, як цей пухнастий звір, працюйте не покладаючи рук, і зовсім забули про відпочинок. Зірки рекомендують пригальмувати, і подумати – як багато з того, що ви робите, потрібно особисто вам?! У цей січневий період корисно визначитися з власними бажаннями, і сформулювати цілі – можливо, це допоможе позбавитися від усього напускного.

Водолій

Водолій
Водолій

Приділіть увагу професійному зростанню – ви непогано потрудилися, але за нову посаду потрібно ще й поборотися. Начальство давно спостерігає за успіхами Водоліїв, однак керівництво потребує хорошому поштовху – натякніть шефу про свої кар'єрні плани, і поділіться з ним своїми міркуваннями. Для важливих бесід і ділових переговорів підходить вівторок, а в середу зірки радять залишатися в тіні – для вашого ж спокою.

Риби

Риби, гороскоп
Риби, гороскоп

Ставте перед собою конкретні завдання, і не відволікайтеся на проблеми сторонніх людей. З таким настроєм ви легко вирішите професійні і фінансові питання, і січневий тиждень пройде зі знаком плюс. Риби, які мріють про підвищення по службі, можуть розраховувати на прихильність керівництва – можливо, у цей четвер ви отримаєте декілька цікавих пропозицій. Ці сім днів багаті і на любовні сюрпризи

Нагадуємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, яких у лютому чекає виконання бажань та неймовірний успіх.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи заявляють, що у кожного знака з палітри Зодіаку є своє персональне і унікальне слово, яке слідує за людиною протягом усього її життя.

Також портал Знай.uа писав, що відомий російський астролог Влад Росс розповів, кому пощастить у 2020 році Щури.