Астрологи склали гороскоп флірту, назвавши знаки Зодіаку між якими формується найсильніше тяжіння. Кожна пара має свою унікальну форму спілкування і завдяки цьому партнери здатні залишатися разом та розуміти один одного з півслова. Якщо обидва партнери відчувають потяг один до одного, то такі стосунки є здоровими.

Овен і Стрілець

У цій парі завжди присутня "іскра" між партнерами. Овен, керований Марсом, дуже пристрасний та обожнює фліртувати. У нього є приховане вміння знаходити для себе свою людину і вибудовувати з нею стосунки. Тому, якщо Овен кимось зацікавлений, то неодмінно доб'ється свого.

Гороскоп, фото freepik
Гороскоп, фото freepik

Водночас Стрілець хоче бути скореним, і стосується не тільки жінок, але й чоловіків. Представникам цього знаку подобається, коли з ними починають любовну гру. Стрільцям підходять такі партнери, які можуть створити навколо себе яскраву атмосферу свята.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Близнюки і Лев

Сумісність Близнюків і Левів пояснюється тим, що впевненість у собі, чарівність і дотепність Лева є цікавими рисами характеру для допитливих Близнюків. Водночас Лева ж приваблює жвавість характеру Близнюків, їх цікавість і жага життя. Обидва знаки відзначаються дотепністю і хочуть спілкуватися виключно з тими людьми, які цікаві їм.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Скорпіон і Телець

Телець і Скорпіон створені один для одного, оскільки кожен знаходить у своєму партнері все те, що хотів би бачити у своєму ідеальному супутнику життя. Представники цих знаків відрізняються чуйністю, і, побудувавши відносини, будуть підтримувати один одного буквально у всьому. Телець для Скорпіона — це та людина, кому вони можуть повністю довірити свої таємниці, не боячись розголосу. Водночас, чуттєвий Телець захоплюється здатністю партнера, який може "йти в ногу" з його прагненням підігрівати відносини романтикою.

Терези і Водолій

Терези і Водолій – найщасливіша з усіх можливих пар в гороскопі, оскільки їх поєднує спільне бажання бути поряд з тим, з ким можна нестримно сміятися, занурюватися в пригоди та веселитися навіть тоді, коли все йде шкереберть. У народжених під цими зірками є сильний психологічний зв'язок. Флірт між ними ніколи не припиняється — і це основою їхніх відносин. Терези і Водолій не розлучаються ні на хвилину, і ніколи один одному не набридають.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Нагадаємо, раніше назвали 7 щасливих снів: якщо побачите це вночі, сміливо загадуйте бажання

Як повідомляв портал "Знай.ua", найкращий колір для всіх знаків Зодіаку: таємничість Скорпіонів підкреслить пурпурний, а Рака приборкає сірий

Також "Знай.ua" писав, що для цих знаків Зодіаку весна виявиться крутим поворотом: кому зірки подарували квиточок до нового життя