Кожен Знак Зодіаку має і власні кольори, що максимально підкреслюють його найкращі риси. Звичайно, лише одягнувши одяг підходящого кольору неможливо стати щасливим, але це гарний шанс для кожного використовувати знання на власну користь.

Гороскоп, фото: фото: cosmo.com.ua
Гороскоп, фото: фото: cosmo.com.ua

Овен

Відмінно підходить червоний колір і всі його відтінки, яскраві і насичені. Асоціюється з високою активністю, енергією, сміливістю та силою.

Телець

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Синій - несе спокій і впевненість. Заспокійливо впливає рожевий колір: будучи поєднанням червоного і білого, він також вказує на прагнення до комфорту

Близнюки

Жовтий - енергійний, яскравий, і символізує рух. Стимулює творчі сили і активність. Зелений зміцнює здоров'я, самоповагу і наполегливість.

Рак

Сріблястий та сірий - асоціюються зі спокоєм і місяцем, заспокоюють мінливі емоції. Для кращого оптимізму добре підійде оранжевий.

Лев

Золотий колір викликає відчуття процвітання і краси, а ще він характеризує щедрість. Для стабілізації експресивних емоцій вам підійде білий колір, а помаранчевий обов'язково підніме настрій

Діва

Зелений і коричневий. Благородний коричневий колір асоціюється з мудрими рішеннями, а також землею і її дарами. Зелений стимулює розум і завжди символічно є знаком процвітання.

Терези

Пастельні тони, в першу чергу блакитні, зелені і колір морської хвилі. Блакитний для представників цього Знака є основним кольором, допомагає знайти рівновагу і гармонію з собою

Скорпіон

Пурпурний колір і всі темні відтінки червоного асоціюються з величчю і таємничістю. Чорний колір також ідеально підходить.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Стрілець

Глибокі відтінки фіолетового - асоціюється з проявом амбіцій, влади і розкоші. Він є складовим з синього і червоного, поєднуючи два протилежних за якостями кольори.

Козеріг

Підходить коричневий колір, оскільки він уособлює стійкість і стабільність. Ідеально підходять темні тони для максимальної стриманості.

Водолій

Неяскраві відтінки, в першу чергу, блакитний, зелений і сріблястий. Допоможуть реалізувати прагнення до пізнання.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Риби

Всі лілові і фіолетові відтінки як не можна краще підходять народженим у цей період. Ототожнюються зі змінами.

Звісно, головним фактором вибору кольору повинні бути вподобання, колір очей і волосся. Адже гармонійне поєднання кольорів підкреслить індивідуальну особливість кожного знаку Зодіаку.

Нагадаємо, еротичний гороскоп на 24 січня для всіх знаків Зодіаку: на Стрільців чекають суперечки, у Терезів з'явиться новий шанувальник.

Як повідомляв портал Знай.uа, еротичний гороскоп на 25 січня для всіх знаків Зодіаку: Козероги будуть постійно спізнюватися, Овнам краще сховатися.

Також портал Знай.uа писав, що креативний винахідник зміг повністю замінити пластик травою: це назавжди змінить історію.