Еротичний гороскоп на 24 січня Овен

Ви можете захотіти провести цей день з родиною, тому навряд чи у вашому житті сьогодні буде щось сексуальне. Але якщо візьмете партнера до родичів, трохи зблизитеся.

Еротичний гороскоп на 24 січня Телець

Сьогодні ваш партнер буде дуже сильно дивуватися, як можна витрачати стільки грошей на еротичну білизну. Так що якщо хочете уникнути проблем, не говоріть про ціну.

Еротичний гороскоп на 24 січня Близнюки

Найбільше вас притягнуть чоловіки, які можуть знайти гідну відповідь на будь-які провокації, та ще й використовують свою дотепність. Це приведе вас у захват.

Еротичний гороскоп на 24 січня Рак

Ви можете трохи відпочити у цей день. З ранку спочатку побігаєте посвоїм проблемам, але ввечері зможете повністю віддатися гріху.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Еротичний гороскоп на 24 січня Лев

Затишок ви зможете відчути тільки зі своїм коханим. Тому потрібно набагато більше спілкуватися з ним, та менше з іншими людьми. Про інтимне спілкування теж йде мова.

Еротичний гороскоп на 24 січня Діва

Щоб налаштуватися на потрібний лад, вам з коханцем потрібно подивитися який-небудь еротичний фільм. Заздалегідь придумайте, який саме будете дивитися, щоб не витрачати час на вибір.

Еротичний гороскоп на 24 січня Терези

Ви можете отримати дуже несподіване зізнання від таємного шанувальника. Але не поспішайте вирішувати, що з ним робити, спочатку треба зважити всі за і проти.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 24 січня Скорпіон

Вам буде дуже складно знайти вихід такої сильної внутрішньої сексуальної енергії. Тому зірки радять вам заздалегідь продумати, що робити, але тільки на завтра.

Еротичний гороскоп на 24 січня Стрілець

У вашій парі будуть дуже сильні розбіжності, які позначаться і на інтимному житті. У цей день багато чого може змінитися, і вам вибирати, в яку сторону.

Еротичний гороскоп на 24 січня Козеріг

Побережіть сили в цей день, викладетесь цілком в якийсь інший день. А сьогодні вас чекають одразу кілька забігів, правильно оцініть свої сили.

Еротичний гороскоп на 24 січня Водолій

Зірки дають вам лише натяк, а ви вже повинні самі розібратися з ним. Найголовніше число цього дня – три. Воно найбільше вплине на ваше інтимне життя.

Еротичний гороскоп на 24 січня Риби

Риби зможуть зруйнувати чужу сім'ю і свої тривалі стосунки, так як на них дивно впливають планети. Перед побаченням ще раз вирішіть для себе, як далеко зможете зайти.

Як повідомляв Знай.uа від грипу може врятувати звичайна профілактика.

Також Знай.uа писав, навіть офіціант отримує больше, ніж лікар.

Нагадаємо, в Україні знову слід побоюватися свинячого грипу, але є декілька хитрощів, як від нього захиститися.