Відомий астролог Павло Глоба вважає, що в лютому зможуть знайти особисте щастя Леви, Скорпіони і Риби.

Любовний гороскоп на лютий – Лев

Лютий - гарний час для розвитку особистих стосунків представників цього знака Зодіаку. Саме в цей період багато проблем вдасться вирішити. До середини місяця у Лева посилиться тяга до романтичних пригод. Також Леви будуть відкриті новим знайомствам. Самотніх Львів, зацікавлених у побудові відносин, зірки застерігають не кидатися у вир з головою.

Любовний гороскоп на лютий 2020

Любовний гороскоп на лютий – Скорпіон

В сфері особистого життя Скорпіонам захочеться бути в центрі уваги, фліртувати і пускатися в авантюри. Представникам цього знаку Зодіаку не слід приймати залицяння людини, про яку йде не дуже добра слава. Як тільки він зрозуміє, що завоював Скорпіона, так відразу ж сховається за горизонтом. Якщо у сімейних Скорпіонів виникли проблеми в особистому житті, спробуйте поглянути на ситуацію з боку. Можливо, проступки партнера здадуться не такими значними як раніше. Скорпіонам краще спробувати пробачити образи, в результаті чого відносини помітно поліпшуватися. В кінці місяця Скорпіони можуть зіткнутися з нерозумінням з боку близьких родичів. Рекомендується зберігати спокій, але залишатися при своєму.

Любовний гороскоп на лютий – Риби

В сфері особистого життя Риби почують чимало слів захоплення. Якщо Риб хтось зацікавить, потрібно взяти ініціативу в свої руки. У цей період сімейні Риби відчувають сильну потребу в стабільних відносинах. Партнер зробить все можливе для того, щоб Риби відчували себе надійно захищеними від життєвих негараздів і ні в чому не потребували.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Любовний гороскоп на лютий 2020

Нагадаємо, що березень 2020 року для деяких знаків Зодіаку буде повним дуже яскравих і грандіозних змін.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи склали гороскоп флірту, назвавши знаки Зодіаку між якими формується сильне тяжіння.

Також "Знай.ua" писав, що у лютому 2020 року прогнозується 3 сильних періоду підвищеної геомагнітної обстановки.