Еротичний гороскоп на 29 січня Овен

В любовному житті багато чого може змінитися, але поки не намагайтеся знайомитися з новими людьми. Краще відновіть старі відносини, спробуйте спокусити партнера ще раз.

Еротичний гороскоп на 29 січня Телець

Зірки радять вам використовувати більше техніки у ваших інтимних іграх. І це не обов'язково еротичні іграшки. Може просто автомобіль або пральна машина.

Еротичний гороскоп на 29 січня Близнюки

Партнер вашого знаку захоче доставити вам як можна більше задоволення. Але це навряд чи у нього вийде, так як ви розраховували на зовсім інше.

Еротичний гороскоп на 29 січня Рак

Для Раків сьогодні дуже важливо контролювати амплітуду під час сексу, тому краще вибирати пози, де чоловік буде знизу або збоку.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 29 січня Лев

Леви можуть ні з того, ні з сього образити свого коханого, і тоді інтимні стосунки перервуться на деякий час. Ведіть себе стриманіше, щоб цього не сталося.

Еротичний гороскоп на 29 січня Діва

Якщо хочете, щоб ваш партнер не розвернувся і не пішов, то потрібно приділяти набагато більше уваги, як у звичайному житті, так і в інтимному.

Еротичний гороскоп на 29 січня Терези

Терезам принесе радість тільки самий традиційний і звичний секс. У цей день ви явно не налаштовані на різні експерименти, тому постарайтеся вчасно зупинити коханого.

Еротичний гороскоп на 29 січня Скорпіон

Вас може ввести в деяке замішання ситуація в інтимному житті. Ви щось забули, або зробили щось не так. Потрібно знайти, що саме.

Еротичний гороскоп на 29 січня Стрілець

Щоб домогтися від партнера, а тим більше від потенційного, того, що ви хочете, доведеться проявити неабияку хитрість. По-іншому його до вас не заманиш.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 29 січня Козеріг

Тільки одна людина в змозі доставити вам потрібне задоволення і задовольнити всі фантазії. Зірки сподіваються, що у вас є доступ до його тіла.

Еротичний гороскоп на 29 січня Водолій

Якщо ви не хочете сексу, то це ще не означає, що ви захворіли. Може просто охололи до партнера, або ж сильно втомилися. Заодно перевірте температуру.

Еротичний гороскоп на 29 січня Риби

Риби зрозуміють, що вони створені тільки для різних любовних забав і кохання в цілому. Робота точно не для них. Зробіть все, щоб добитися близькості від партнера.

Як повідомляв Знай.uа що зміниться в житті деяких знаків Зодіаку вже цієї весни.

Також Знай.uа писав, хоча в цьому році пенсії збираються підвищити, але є деякі неприємні моменти.

Нагадаємо, стало відомо, що відбувається з посилками з Китаю.