Овен

Впертий темперамент і непримиренність Овнів поширюються на всі сфери життя. У відносинах із протилежною статью вони запальні і нетерпимі. Їх твердолобість ні за що не поступиться жінці. Ужитися з ними зможе лише розумна, яка не буде зазіхати на їх особистий простір. Також представники цього знака Зодіаку не переносять брехню й облуду.

Нестерпний характер чоловіків

Козеріг

Закоханий Козеріг не схожий на інших. Навіть в цукерково-букетний період їм рухає лише холодний розрахунок. При розставанні меркантильний Козеріг виставить жінці рахунок за кожну витрачену копійку і забере всі свої подарунки. Також він терпіти не може жіночі сльози, так як вважає, що це банальний шантаж. Однак шлях до серця представника цього знака Зодіаку лежить через шлунок. Козеріг дуже любить смачну і вишукану кухню.

Рак

Він нестерпний через свою надмірну ревнощів. Представник цього знака Зодіаку є власником. Від постійних скандалів жінка настільки втомлюється, що це заганяє його в депресію. А чоловік-Рак шукає правду в вині, починаючи частенько прикладатися до пляшки. Поки він страждає, турботи про родинне вогнище, рішення всіх проблем і "видобуток прожитку" цілком лягає на тендітні жіночі плечі.

Нестерпний характер чоловіків

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що астрологи склали гороскоп флірту, назвавши знаки Зодіаку між якими формується сильне тяжіння.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи склали фінансовий гороскоп на лютий 2020 року.

Також "Знай.ua" писав, що відомий астролог Павло Глоба вважає, що в лютому зможуть знайти особисте щастя Леви, Скорпіони і Риби.