Для когось зима – це привід надягнути улюблений лижний костюм і піти грати в сніжки, а для когось – ще одна причина скаржитися на холод. Неважливо, хто ви: любитель літньої спеки або скрипливого холоду, анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.

У нас в школі був такий строгий завуч, що одного разу викликав у школу батьків фізрука і трударя.

****

- А що це за оголошення дивне у вас в під'їзді: "бережіть здоров'я – паліть на свіжому повітрі"? Що за маячня? Чим здоров'я це береже?

- Та не, там все правильно. Його наш сусід з сімнадцятої написав, тренер з боксу.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

****

Отримала від чоловіка смс: "млинці зачерствіли, зміг з'їсти лише 2 штуки". Ось сиджу і думаю, сказати, що купила одноразові тарілки з малюнком під млинці чи краще не треба?

****

Мені тоді було три рочки, я тоді спав у кімнаті батьків, але одного разу батько вирішив, що я вже виріс і почав умовляти мене спати в кімнаті бабусі, на що я відповів:

- А давай, тату, ти спи зі своєю мамою, а я зі своєю.

****

Черга перед кабінетом гінеколога. Всі нудьгують. Гінеколог нікуди не поспішає, у нього робочий день довгий, тому черга йде дуже повільно. І тут до кабінету підбігає енергійна жіночка і заявляє: "Мені тільки запитати!" На що одна огрядна тітка їй відповідає басом: "А нам тільки показати!"

****

Кажу гостям:

- Пригощайтеся, не соромтеся...

І раптом, донька видає:

- Мамо, ти говориш неправильно. Треба говорити, як у нас в дитячому садку: "Вдома будете їсти, що хочете, а тут жеріть, що дають".