Двоє молодих людей із Франції, тревел-блогери 24-річний Алексіс Мартіні і його 22-річна дівчина Флаві Меро зробили розкішний будинок зі старої машини, витративши на це вісім тижнів.

Алексіс та Флаві, які приїхали до Нової Зеландії за програмою обміну, витратили близько 30 тисяч новозеландських доларів (483,7 тис. грн) на те, щоб створити будинок на колесах своєї мрії, пише видання News.com.

Пара змайструвала будинок з пошарпаної машини швидкої допомоги, і тепер планує 10-місячну поїздку по країні.

У будинку є холодильник, біотуалет, система електроживлення на сонячних батареях і душ.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Алексіс зізнається, що вони витратили більше, ніж хотілося б. Спочатку вони планували купити для дому на колесах просто стару автівку, але цей варіант не підійшов.

"До того як приїхати в Нову Зеландію, ми й гадки не мали, як що робити. Але ми всьому навчилися за допомогою YouTube, і намагалися все робити набагато краще", - зазначив Алексіс Мартіні.

Блогери сподіваються, що їхня інвестиція окупляться, коли потрібно буде повертатися до Франції. Машину вони планують продати, причому за суму не меншу, ніж на неї витратили.