Заробити гроші на YouTube можуть всі - потрібно лише націлитись на це і почати дяти. При чому, почати заробляти на популярному відеохостингу можна не те що без особливих затрат, а просто з нуля.

Як це можна зробити в 2020 році розповіла блогерка Анна Лютько, яка є власницею кількох сотень успішних каналів Youtube. Анна поділилася секретами у своєму відео.

Блогерка поділилася своїми секретами, які вона використовувала на початку, щоб домогтися успіху на Youtube.

Анна Лютько дала поради початківцям, як можна почати заробляти гроші на Youtube, розповіла, як і з чого почати свій канал та як можна його монетизувати.

Блогерка пояснила, що таке влогінг і летсплей, розповіла, як робити огляд продукції та поділилася лайфхаками щодо цього. Анна також розповіла, як можна використовувати анімацію та робити відеозбірники. Поділилася порадами щодо дизайну відеоканалу та розповіла, як оптимізувати відео.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Якщо ви готові старанно над цим працювати, передивіться уважно відео та слідуйте порадам успішної блогерки.