Для когось зима – це привід надягнути улюблений лижний костюм і піти грати в сніжки, а для когось – ще одна причина скаржитися на холод. Неважливо, хто ви: любитель літньої спеки або скрипливого холоду, анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.

Кожна мати знає: дитина затихла - чекай біди. Але у мене їх дві! Вони виробили хитру стратегію, і поки одна шкоду робить, друга шумить для відволікання уваги супротивника!

****

На питання "Ти де працюєш?" потрібно замість "я зараз не працюю" відповідати "я можу собі дозволити не працювати", і ось ви вже не безробітний невдаха, а солідний чоловік.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

****

Колись давним-давно мій дід Михайло сказав: - Будь-яку суперечку можна виграти використовуючи по черзі три фрази:

1. І що?

2. Сам зрозумів, що сказав?

3. Обґрунтуй.

Й досі працює!

****

З раннього дитинства мене турбує одне питання, чому якщо тварини стають дуже агресивними їх присипляють, а людей ні...

****

Я завжди був зразковим хлопчиком… Мене завжди ставили в приклад… Приблизно так: "Ніколи не робіть, як він!"

****

Найстрашніша робота - це бути домогосподаркою. Зарплати немає! Вихідних немає! Відпустки немає! Робота ніколи не закінчується. І при цьому чоловік завжди з гордістю говорить:

- А моя дружина не працює, вдома сидить!

****

Дружина попросила подарувати велику пательню. Сиджу і думаю: я буду багато їсти чи добре себе вести?!