Більша частина дня пройде під девятнадцятою місячною добою, до 20:52. Сам день вважається дуже важким і напруженим. Ви можете одним словом або необережним поглядом створити великий конфлікт. Будьте обережніше і намагайтеся на скільки це можливо зберігати рівновагу. Також слід згадати про своє минуле, може ви когось образили – у цих людей потрібно попросити вибачення. А якщо хтось посмів образити вас, то для свого ж блага постарайтеся пробачити їх. Якщо захочете, зможете виправити минулі помилки, які негативно впливають на ваше теперішнє.

У справах краще не брати на себе великих обов'язків і не приймати пропозицій. Всі договори підпишете потім, варто багато чого обміркувати ще раз. Одна безрозсудна секунда і все піде шкереберть. З борговими зобов'язаннями теж краще не мати справи, так як вас можуть чекати шахраї. А ось відрядження будуть дуже приємними, якщо ви їдете самі. Але роботу краще не міняти.

Гороскоп на лютий

Особливо неприємним цей день буде для людей з психічними травмами. Ті, хто просто захворів, будуть в такому стані ще довго. Слід уважніше вибрати їжу, щоб не отруїтися. Якщо ви підстрижете слабке волосся, то воно стане сильнішим і густішим. За рахунок нової зачіски ви можете навіть познайомитися з гарною людиною.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Місячний календар, фото: medicalnewstoday
Місячний календар, фото: medicalnewstoday

У відносинах головне не піддатися на провокацію і не влаштувати її самим. Не з'ясовуйте стосунки, тому що це не дасть потрібного результату, а тільки ще сильніше заплутає вас. Поводьтеся з людьми так, як хочете, щоб вони поводилися з вами.

Іменинникам Місяць подарує багато таланту, однак доля їх може бути самотньою. Головне в їх житті – принести добро і світло, бути самовідданими. Якщо ви можете, то краще проведіть день вдома, очистіться матеріально і духовно, а також поприбирайте в будинку. Ще астрологи радять запалити на весь день свічку.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua деякі українські вищі навчальні заклади потрапили у рейтинг кращих за версією QS World University Rankings.

Також Знай.ua писав, водіям в Україні збираються сильно підвищити штрафи, хоч би так само сильно зростали зарплати.

Нагадаємо, українцям розповіли, що через новий додаток «Дія» не збираються надсилати повістки в армію, це фейки.