На День святого Валентина слід бути особливо обережним із вибором квітів для коханої. Однією з найбільших помилок є подарувати коханій людині перший-ліпший букет квітів. Тим більше, звичні квіти у свято закоханих можуть нести негативний сенс.

Білі квіти

Хоча білий є символом чистоти і невинності на День святого Валентина доречніше подарувати червоні квіти. Саме вони розкажуть про ту любов, яка горить у серці.

Персикові гвоздики, фото: letoflowers.ru
Персикові гвоздики, фото: letoflowers.ru

Гвоздики

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Гвоздики є далеко не найромантичнішими квітами. А мовою квітів їх розцінюють як швидке розставання. Вони ніби шепочуть: "Я б хотів бути з тобою, але не можу…".

Лаванда

Лаванда має чудовий аромат і володіє заспокійливими властивостями. Вона використовується як засіб від безсоння. Однак дарувати гвоздику на свято любові неправильно, оскільки в ній зашифроване послання про недовіру.

Майоран

Стеблами майорану флористи зазвичай оздоблюють букети, однак його запах дуже специфічний. Саме тому ця рослина навряд чи прикрасить таку важливу урочистість.

Тюльпани, фото: ukr.media
Тюльпани, фото: ukr.media

Тюльпани

Для того, щоб передати повідомлення про вічну любов, не варто дарувати тюльпани – вони зів'януть дуже швидко. Такій ситуації навряд чи можна зрадіти.

Помаранчеві лілії

Подарувавши помаранчеві лілії можна потрапити в незручне становище через незнання. Мова квітів стверджує, що дарувальник відчуває сильну ненависть до того, кому підносить цей букет.

Антуріум

Ця екзотична квітка на святі святого Валентина буде виглядати, щонайменше, дивно, оскільки вона посилає сигнали про непокору.

Жовті троянди

Ці квіти є символом ревнощів і зради, а вони здатні зруйнувати будь-яку любов.

Жовті троянди, фото: toryart.com.ua
Жовті троянди, фото: toryart.com.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сказати "кохаю" зі сцени: "Друга Ріка" готує грандіозний романтік на День Святого Валентина в Києві

Як повідомляв портал "Знай.ua", перетвори на таракана: американський зоопарк анонсував акцію для покинутих коханців

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом пройде святкове вогняне шоу "Вогні кохання"