Гороскоп на 16 лютого Овен

Постарайтеся сьогодні не показувати нікому свою спину. Це досить вразливе місце, а нині на вас можуть напасти в тому чи іншому сенсі цього слова.

Гороскоп на 16 лютого Телець

Сьогодні у вас не буде необхідності якось виправдовувати свої дії. Вам пробачать все що завгодно, хоча зловживати цим, мабуть, не варто.

Гороскоп на 16 лютого Близнюки

Сьогодні все буде хоч трішки, але краще, ніж ви розраховували. Варто скористатися цією обставиною і не надто соромитися в розрахунках.

Гороскоп на 16 лютого Рак

Вам приносить задоволення прийняття на себе велику відповідальність. Праця хоч і будуть тяжкі, але принесуть задоволення, бо вам вистачить сил довести їх до кінця.

Гороскоп, фото: strana.ua
Гороскоп, фото: strana.ua

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Гороскоп на 16 лютого Лев

Сьогоднішній день найкраще провести з дітьми, причому не обов'язково зі своїми. Вони, на відміну від дорослих, зможуть по гідності оцінити ваші зусилля по вигадування всіляких розваг, і весело буде не лише їм, але і вам.

Гороскоп на 16 лютого Діва

Сьогодні вам корисно буде поскаржитися вголос, навіть якщо слухачем виявиться дзеркало. Ви швидше зрозумієте, як розв'язувати свою проблему, формулюючи її в термінах загальноприйнятої мови, ніж переживаючи на рівні незрозумілих емоцій.

Гороскоп на 16 лютого Терези

Сьогодні ви можете опинитися аж надто підозрілим. Це може когось образити. Якщо вже не можете позбутися упереджень, постарайтеся не показувати цього.

Гороскоп, фото: стб
Гороскоп, фото: стб


Гороскоп на 16 лютого Скорпіон

Не використовуйте сьогодні підвищені тони свого голосу. По-перше, це шкідливо для голосових зв'язок, а по-друге, той чоловік, на якого ви збираєтеся накричати, зовсім того не заслуговує.

Гороскоп на 16 лютого Стрілець

Сьогодні вам варто уважніше прислухатися до того, що саме говорить співрозмовник. Можливо, що прикрившись абсолютно абстрактною темою розмови, він намагається передати вам щось, що має для вас і для нього велике значення.

Гороскоп на 16 лютого Козоріг

Сьогодні ви можете опинитися під наглядом. Постарайтеся не зробити нічого, що могло б вас скомпрометувати.

Гороскоп на 16 лютого Водолій

Сьогодні вам варто діяти виключно у власних інтересах. Навіть не тільки тому, що іноді треба подбати і про себе, просто ніхто не буде потребувати вашої допомоги. А якщо і будуть, то допомогти ви все одно не зможете.

Гороскоп на 16 лютого Риби

День цей може виявитися для вас виключно плідною. Але тільки при одній умові. Ні в якому разі не давайте зіпсувати собі настрій. А це, як раз, може виявитися вельми непростим завданням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше астрологи назвали зодіакальних щасливчиків у лютому

Як повідомляв портал "Знай.uа", хвиля магнітних бур очікується скоро

Також Знай.uа" писав, що найбільший айсберг в світі виходить у відкритий океан.